Zelfregelende klep

Aralco NVS heeft een Europees patent verkregen voor de zelfregelende klep van haar ventilatieroosters.Dit zorgt voor hoger comfort, en bespaart op energie.

Aralco NVS, fabrikant van ventilatieroosters en ventilatiesystemenheeft, een Europees patent verkregen voor de zelfregelende klep van haar ventilatieroosters. In tegenstelling tot andere fabrikanten heeft de zelfregelende klep van Aralco NVS twee scharnierpunten, zodat deze efficiënter werkt. De efficiëntere werking zorgt voor een hoger comfort, voorkomt over ventilatie en bespaart op energie.

De zelfregelende EPC-klep van Aralco NVS heeft twee scharnierpunten, waardoor het debiet heel nauwkeurig geregeld kan worden. De klep reageert automatisch op de toenemende winddruk en verkleint de toevoer van verse en meestal koude buitenlucht. Daardoor wordt het ventilatievolume niet beïnvloed door de windkracht en wordt over-ventilatie voorkomen. Het tweede scharnierpunt in de zelfregelende klep zorgt ervoor, dat de ventilatie opening veel meer verkleind kan worden. Bijvoorbeeld in situaties bij een gewijzigde luchtdruk op de gevel, bij temperatuurverschillen, bij veranderende windsnelheden en bij veranderende windrichtingen.

De gepatenteerde EPC-klep bevindt zich in de Aralco NVS roosters MultiAir EPC, FlexAir EPC, Junior 150 EPC, MultiCoust EPC en het brandwerend rooster FireCatch EPC.

Bedrijvengids Geplaatst door
Aralco Natural Ventilation Systems

Aralco Natural Ventilation Systems

Textilestraat 18 a, B-8790  WAREGEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.