Gerelateerde suggesties:

Reflex City

Reflex Winkelmann zet zich actief in voor duurzaamheid en levert nu al een wezenlijke bijdrage door energie-efficiënte en duurzame producten en oplossingen.
LEES VERDER

Oplossingen voor installaties van elk formaat en elke complexiteit

Particuliere woningbouw
Gegeven het feit dat ca. 85% van de energie voor verwarming en warmwaterbereiding in gebouwen door privé-huishoudens wordt verbruikt, blijkt al snel het enorme potentieel voor meer efficiëntie, meer klimaatcomfort en minder kosten voor de gebruiker.

Kom meer te weten over de producten en oplossingen voor particuliere woningen en kleinere (woon-)gebouwen.


Zakelijke en openbare gebouwen
In een tijd die volledig in het teken staat van een efficiënte en duurzame omgang met grondstoffen, geven wij onze klanten de garantie dat de producten en oplossingen van Reflex en Sinus het prestatievermogen van een installatie van elke grootte en complexiteit optimaliseert en tevens de veiligheid en levensduur significant verhoogt.

Kom meer te weten over de producten en oplossingen voor commerciële en openbare objecten, zoals kantoorpanden of meergezinswoningen, hotels, horecapanden, medische gebouwen en gebouwen uit vele andere branches.


Industriële installaties
Of het nu voor energiecentrales, stadsverwarming, grote datacentra of andere industrieel geëxploiteerde gebouwen gaat.
Reflex biedt naast een groot aantal standaardproducten voor grote installaties de mogelijkheid om voor elke dimensionering specifiek geplande en geproduceerde componenten en oplossingen te bieden. Onze projectafdeling staat voor u klaar voor advies op maat en planning tot aan de inbedrijfstelling.

Kom meer te weten over producten en oplossingen voor industriële en grote installaties: website: www.reflexnederland.nl

e-mail: info@reflexnederland.nl

tel.: +31 - (0)88 880 2600

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Reflex
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen