..........
shadow_fix

Reflex City

Reflex Winkelmann zet zich actief in voor duurzaamheid en levert nu al een wezenlijke bijdrage door energie-efficiƫnte en duurzame producten en oplossingen

Oplossingen voor installaties van elk formaat en elke complexiteit

Particuliere woningbouw
Gegeven het feit dat ca. 85% van de energie voor verwarming en warmwaterbereiding in gebouwen door privé-huishoudens wordt verbruikt, blijkt al snel het enorme potentieel voor meer efficiëntie, meer klimaatcomfort en minder kosten voor de gebruiker.

Kom meer te weten over de producten en oplossingen voor particuliere woningen en kleinere (woon-)gebouwen.


Zakelijke en openbare gebouwen
In een tijd die volledig in het teken staat van een efficiënte en duurzame omgang met grondstoffen, geven wij onze klanten de garantie dat de producten en oplossingen van Reflex en Sinus het prestatievermogen van een installatie van elke grootte en complexiteit optimaliseert en tevens de veiligheid en levensduur significant verhoogt.

Kom meer te weten over de producten en oplossingen voor commerciële en openbare objecten, zoals kantoorpanden of meergezinswoningen, hotels, horecapanden, medische gebouwen en gebouwen uit vele andere branches.


Industriële installaties
Of het nu voor energiecentrales, stadsverwarming, grote datacentra of andere industrieel geëxploiteerde gebouwen gaat.
Reflex biedt naast een groot aantal standaardproducten voor grote installaties de mogelijkheid om voor elke dimensionering specifiek geplande en geproduceerde componenten en oplossingen te bieden. Onze projectafdeling staat voor u klaar voor advies op maat en planning tot aan de inbedrijfstelling.

Kom meer te weten over producten en oplossingen voor industriële en grote installaties

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Groen op het dak

  dak

  De zoektocht naar duurzame energie komt steeds nadrukkelijker opzetten. Een veelgebruikte oplossing op dit gebied zijn groendaken. Het bedekken van platte daken met levende planten staat niet alleen voor een leuk uitzicht, het is ook goed voor het milieu.

 • Eerste aansluiting particuliere VvE op warmtenet

  energie

  Als eerste particuliere Vereniging van Eigenaren (VvE) van Rotterdam stapt de VvE Nieuwe Binnenweg over van een gasaansluiting naar een aansluiting op het warmtenet gevoed met restwarmte.

 • Het geld ligt op straat!

  financieel

  Nederland subsidieland! Helemaal tijdens de economische recessie is het onbegrijpelijk dat we letterlijk geld op straat laten liggen. De redactie van Appartement & Eigenaar dook in de wereld van de subsidies en licht enkele mogelijkheden toe.

 • Duurzame daken

  dak

  Innovaties, milieu, duurzaam, in elke branche wordt royaal met deze begrippen gestrooid, ook op het gebied van dakrenovaties.

 • Duurzame verf

  hulpmiddelen

  VvE's hechten grote waarde aan een schone en gezonde leef- en woonomgeving, simpelweg omdat dit het woonplezier vergroot en de waarde van het complex doet stijgen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam