ABS Brummen gecertificeerd schoonmaaK

Bij ABS Brummen staan wij in voor het leveren van uiteenlopende schoonmaakdiensten.

Geplaatst door: Altena s BedrijfsService.

We verzorgen verschillende soorten schoonmaakvormen. Denk aan schoonmaak van parkeergarages, bedrijfshallen en meer. En het fijne van het werken met ABS Brummen: we zijn een gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Hiermee is kwaliteit gewaarborgd en kunt u rekenen op een schoonmaakpartner met verstand van zaken. Direct iemand spreken van ABS Brummen? Neem dan contact met ons op!

Wat betekent certificering binnen de schoonmaakbranche?

Met certificering kunt u erop rekenen dat een schoonmaakbedrijf werkt volgens kwaliteitsnormen. Het belang hiervan is groot: zeker bij de gespecialiseerde schoonmaakdiensten van ABS Brummen waar ook technisch materieel bij gebruikt worden. ABS Brummen houdt kennis en normering goed op peil. Dit betekent dat wij ieder jaar weer bepaalde certificaten en keurmerken behalen. Het overzicht van de keurmerken en certificaten van 2018/2019:

Bedrijvengids Geplaatst door
Altena s BedrijfsService.

Altena s BedrijfsService.

Mercuriusweg 31, 6971 GV  Brummen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.