Gerelateerde suggesties:

Aerosol brandblussystemen

Het beste blusmiddel voor praktisch elke ruimte.
LEES VERDER

Dit type is blusmiddel is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. 

U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

EFFECTIEVER en DOELMATIGER in brandpreventie dan enig ander bestaand conventioneel systeem. Er is 30+ gram van het blusmateriaal nodig om 1 m3 te beschermen, vergeleken met 200-350 gram Halon of 700-1500 gram CO2.

In de laatste jaren is er een toename geweest in de vraag naar lithium-ion batterijen als energieopslag en energiebron voor diverse elektronische apparatuur. Hoewel dit soort batterij aantrekkelijk is door zijn gewicht en mobiliteit, vergroot het behoorlijk de risico tot brand.

De meest duurzame investering om gebouw, apparatuur en natuurlijk personeel te beschermen.

 

De condensed aerosol blusmiddelen zijn KIWA gecertificeerd. Dit wijst op de hoogste kwaliteit, expertise en systemen beschikt om brand veroorzaakt door o.a. Lithium-ion batterijen te bestrijden. Ook belangrijk is dat, met onze brandbeveiligingssystemen het mogelijk is om brand te bestrijden zonder enige schade te veroorzaken aan mens, milieu en apparatuur.

Hierdoor blijven de kosten laag in het geval van brandschade.Deze brandblusinstallaties zijn zeer effectief en minimaliseren de gevolgschade. Dit komt doordat het blusmiddel, condensed aerosol, niet corrosief is.

Traditionele blussystemen maken namelijk gebruik van blussmiddelen als water, droge chemicaliën en koolstofdioxide (CO2). Deze brengen een groot veiligheidsrisico met zich mee en brengen grote schade toe.

 

Gemakkelijk en duurzame blussystemen

 

Opslagruimtes (zelfs vuurwerk)
Kleine en grote ruimtes
Makkelijk te installeren
Goed alternatief voor sprinkler of blusgas

De roestvrijstalen blussystemen zijn robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren en minimaliseren de nevenschade die kan ontstaan na een brand. Een bijkomend voordeel is dat deze blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen, onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

installatiebedrijf Stam & Stam Schoorl B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen