Aerosol brandblussystemen

Het beste blusmiddel voor praktisch elke ruimte.

Dit type is blusmiddel is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. 

U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

EFFECTIEVER en DOELMATIGER in brandpreventie dan enig ander bestaand conventioneel systeem. Er is 30+ gram van het blusmateriaal nodig om 1 m3 te beschermen, vergeleken met 200-350 gram Halon of 700-1500 gram CO2.

In de laatste jaren is er een toename geweest in de vraag naar lithium-ion batterijen als energieopslag en energiebron voor diverse elektronische apparatuur. Hoewel dit soort batterij aantrekkelijk is door zijn gewicht en mobiliteit, vergroot het behoorlijk de risico tot brand.

De meest duurzame investering om gebouw, apparatuur en natuurlijk personeel te beschermen.

 

De condensed aerosol blusmiddelen zijn KIWA gecertificeerd. Dit wijst op de hoogste kwaliteit, expertise en systemen beschikt om brand veroorzaakt door o.a. Lithium-ion batterijen te bestrijden. Ook belangrijk is dat, met onze brandbeveiligingssystemen het mogelijk is om brand te bestrijden zonder enige schade te veroorzaken aan mens, milieu en apparatuur.

Hierdoor blijven de kosten laag in het geval van brandschade.Deze brandblusinstallaties zijn zeer effectief en minimaliseren de gevolgschade. Dit komt doordat het blusmiddel, condensed aerosol, niet corrosief is.

Traditionele blussystemen maken namelijk gebruik van blussmiddelen als water, droge chemicaliën en koolstofdioxide (CO2). Deze brengen een groot veiligheidsrisico met zich mee en brengen grote schade toe.

 

Gemakkelijk en duurzame blussystemen

 

Opslagruimtes (zelfs vuurwerk)
Kleine en grote ruimtes
Makkelijk te installeren
Goed alternatief voor sprinkler of blusgas

De roestvrijstalen blussystemen zijn robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren en minimaliseren de nevenschade die kan ontstaan na een brand. Een bijkomend voordeel is dat deze blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen, onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar

https://www.blusinstallatie.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
installatiebedrijf Stam & Stam Schoorl B.V.

installatiebedrijf Stam & Stam Schoorl B.V.

Damweg 3, 1871 BM  Schoorl

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.