Airsocks / luchtverdeelslangen

Het periodiek reinigen van de luchtverdeelslangen is van groot belang voor de algemene luchtkwaliteit in uw pand.

Geplaatst door: C&R Group

Het technisch reinigen van airsocks of luchtverdeelslangen

Het comfort dat verkregen wordt in een ruimte wanneer er gebruik wordt gemaakt van luchtbehandeling hangt in grote mate af van het gebruik van de ruimte en de manier waarop de lucht in de ruimte wordt gebracht. Een te hoge luchtinblaassnelheid van gekoelde lucht wordt in de meeste gevallen als onprettig ervaren. Daarom hangt in verschillende gekoelde ruimtes een zogenoemde “airsock”, ook wel luchtverdeelslangen genoemd.

De stoffen structuur van een “airsock” zorgt niet alleen voor een goede luchtverdeling maar het dient ook gewild of ongewild als filter voor stof. Het is niet alleen belangrijk voor de luchtkwaliteit maar ook voor het zicht dat deze airsocks regelmatig gereinigd worden.

C&R reinigt de airsocks door middel van een speciaal voor luchtslangen ontworpen wasproces. Door gebruik te maken van dit speciale wasprogramma garanderen wij het volgende:

– Reinigen zonder krimp

– Reinigen zonder verkleuring

– Reinigen zonder de doorlaatbaarheid van de airsocks te verminderen

C&R demonteert, reinigt en her-monteert de airsocks zonder dat er krimp optreedt. Het woord “luchtverdeelsysteem” zegt het al: het systeem verdeelt de lucht. Dit soort systemen kunnen vervuild raken met stof, schimmels en andere in de lucht zwevende deeltjes. Het is belangrijk voor het behoud van het rendement en het besparen van energie om dit soort systemen schoon te houden.

Bedrijvengids Geplaatst door
C&R Group

C&R Group

Nijverheidstraat 4, 4261 TK  Wijk en Aalburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.