Alles bij één partij ondergebracht!

U woont in een appartementencomplex met een stallingsgarage. De VvE wil moderniseren, optimaliseren en professionaliseren. En de wens bestaat om dit onder te brengen bij één partij die de andere partijen aanstuurt. Hoe vindt u een dergelijke partij?

Geplaatst door: Xpark

Schoonmaak en beheer van  de parkeergelegenheid!

U woont in een appartementencomplex met een stallingsgarage. De VvE wil moderniseren, optimaliseren en professionaliseren. En de wens bestaat om dit onder te brengen bij één partij die de andere partijen aanstuurt. Hoe vindt u een dergelijke partij? Moeilijk want de een onderhoud (jaarlijks) de apparatuur zoals de rolhek, slagboom of toegangscontrole en ander houdt op regelmatige basis de parkeergelegenheid schoon en netjes. Soms is er nog een partij die de dagelijkse intercomoproepen afhandelt. U heeft als VvE bestuur de moeilijke en omslachtige taak dit allemaal te coördineren tegen zo laag mogelijke kosten en zo min mogelijk tijdrovende veelal uw vrije tijd. Laat Elpar u ontzorgen. ONTZORGEN is een mooi woord die bij Elpar voor u de lading geheel dekt. Elpar is van huis uit een installatie bedrijf die werkzaam is bij VvE’s als het gaat om toegangscontrolesystemen middels het kenteken van de personenauto. Eén maal geplaatst en in bedrijf worden wij nadien veelvuldig gevraagd om de afsluiting ook op te nemen in ons Service & Onderhoud contract. Daarnaast nemen wij de meldkamer functie voor de 24/7 intercomoproepen ook op ons. Opvolgend kwam de vraag of wij toevallig ook de schoonmaak konden verzorgen. En nu werken wij samen met diverse partijen die onder de vleugels van Elpar opereren. En zie daar ... u heeft het gezochte gemak van één partij.

Bedrijvengids Geplaatst door
Xpark

Xpark

H.J.E. Wenckebachweg 80, 1114 AD  Amsterdam-Duivendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.