APPARTEMENTEN INFRAROOD VERWARMEN

Maxxinno projectverwarming infrarood. Op uitnodiging van het VVE-organen geven we zoals gebruikelijk een collectieve presentatie voor alle bewoners.

Geplaatst door: Maxxinno

In bijvoorbeeld het appartementencomplex van 22 woningen gelegen te Malden (GLD) werden alle ruim bemeten appartementen verwarmd middels luchtverwarming. Men was zeer ontevreden vanwege het feit dat er geen hogere temperatuur kon worden bereikt dan 18°C. Ook was het zo, dat men soms geïrriteerd raakte door de ongezonde droge lucht, bacterie- en stofverplaatsing.

Alweer enkele jaren wordt er in elke ruimte naar volle tevredenheid comfortabel verwarmt met het paneel van Maxxinno. Naast het gezond verwarmen is men ook zeer tevreden over het feit dat men nu elke ruimte separaat kan verwarmen en dit op elke gewenste temperatuur. Daar het plaatsen in principe zelf is te doen heeft men in sommige woningen zelf de panelen geplaatst, anderen hebben dit laten verzorgen door een installatiebedrijf uit de regio.

Wanneer uw c.v. ketel nog prima functioneert.

Doordat elk paneel een eigen thermostaat gebruikt kan men een iHeatpanel ook in combinatie met een gasgestookte c.v. of ander elk ander verwarmingssysteem gebruiken. Denk hierbij aan een kantoor aan huis, een slaapkamer waar kinderen spelen of studeren, maar ook wanneer u een hobby beoefent in uw garage of schuur. U kunt dan uw hoofdverwarming (c.v. of anders) lager instellen waardoor u extra op uw stookkosten bespaart.

Bent u ook geïnteresseerd? Vraag via onze site een vrijblijvend bezoek aan! In ons Experience Center kunt uitgebreid ervaren hoe de infrarood warmte aanvoelt en leggen wij uit hoe appartementencomplexen infrarood verwarmen binnen handbereik ligt.

https://www.maxxinno.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxxinno

Maxxinno

De onderstal 11, 6658 KZ  Beneden-Leeuwen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.