Automatische Schuifdeuren van Entrance

Entrance Automatische Deuren levert en monteert verschillende soorten schuifdeuren. Voor elke situatie hebben wij de oplossing! Service, prijs en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

Automatische schuifdeuren

Automatische deuren verbeteren het aanzicht van uw gebouw. Doordat de deuren automatisch openen en sluiten is uw gebouw toegankelijker voor bezoekers. Zij komen op deze manier al met een fijn gevoel uw gebouw binnen. Door de vele opties en accessoires kan de deur op maat gemaakt worden naar de wens van de klant. 

Entrance Automatische Deuren

Entrance Automatische Deuren is gespecialiseerd op het gebied van automatische deuren. Voor elke situatie hebben wij een oplossing en wij kunnen vrijwel elke bestaande deur automatisch maken. 

Ook gaan wij voor geen enkele storing aan de kant. Wij kunnen gegarandeerd elke storing oplossen. Ook aan andere merken deuren. Onze expert stopt niet met zoeken voordat hij de oorzaak van de storing heeft gevonden!

Om de levensduur van uw automatische deur te verlengen is het verstandig om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Door het uit te laten voeren van dit onderhoud verlengt u de levensduur van de deur met 30%. Onze onderhoudsmonteurs voeren dagelijks onderhoud uit en adviseren in oplossingen daar waar mogelijk is. Entrance biedt verschillende servicecontracten aan. Standard, More Secure en Diamond. Voor meer informatie over de servicecontracten kunt u altijd contact opnemen.  

Rechtstreek vanuit de fabriek

Alle automatische deuren van Entrance komen rechtsreeks uit de fabriek. Door een exclusief importeurschap van het Spaanse merk Manusa kunnen wij, als enige in Nederland, rechtsreeks bij deze leverancier bestellen. Door een eigen voorraad kunnen wij snel handelen en houden wij de transportkosten laag. Wist u dat wij al binnen één week een nieuwe deur kunnen monteren? Alle onderdelen en materialen hebben wij voorradig. Na het inmeten gaat onze productieafdeling aan het werk waarna wij de deur met een paar dagen klaar hebben staan. Vervolgens gaat deze naar de poedercoater om de deur op kleur te maken. 

Elk land heeft haar eigen Manusa importeurs. Door goed contact met onze buurlanden delen wij kennis en pakken we grote projecten samen op. 

Entrance Groep

Entrance Automatische Deuren is onderdeel van de Entrance Groep. Samen met onze zusterondernemingen realiseren wij graag mooie opdrachten en projecten. Door het bundelen van onze krachten optimaliseren wij onze inkoop, verkoop en management. 

Al meer dan 25 jaar

Entrance automatische deuren komt voort uit een eenmansbedrijf genaamd ‘Projectbeveiliging Nederland’. Hierbij hield het zich voornamelijk bezig met toegangsveiligheid. Vanuit hier is dit gegroeid naar een bedrijf werkzaam op het gebied van toegangsoplossingen. Door een samenwerkingsverband met, en exclusief importeurschap van, het Spaanse merk Manusa is het zich gaan richten op toegangsautomatisering. Inmiddels is het een besloten vennootschap en heeft het een groep als overkoepelende organisatie. Onder deze groep hangen divisies die nauw samenwerken met elkaar. Zo is er onder andere een divisie opgericht op het gebied van beveiliging. Daar waar alles is begonnen halen wij terug in onze organisatie.

www.entrancegroep.nl 

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een automatische schuifdeur of over de servicecontracten? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord. 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.entrancedeuren.nl 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.