BADKAMER INFRAROODVERWARMING

Verwarm uw badkamer comfortabel en snel vanuit de wand of vanuit het plafond met een badkamer infraroodverwarming van Maxxinno.

Geplaatst door: Maxxinno

Maxxinno zet alweer 15 jaar de maatstaf voor infrarood verwarming als hoofdverwarming in de vorm van een iHeatpanel. Onze geheel vernieuwde lijn in badkamer infraroodverwarming is het gevolg van jarenlang onderzoek en ervaringen van onszelf opgeteld bij die van onze vele klanten. Onze klanten waren bij uitstek uiteraard de ervaringsdeskundigen in de praktijk. Onze infraroodpanelen zijn voor alle denkbare ruimten ideaal om als verwarming in te zetten. Kijk gerust eens op onze pagina projecten.

Badkamer infraroodverwarming: milieuvriendelijk, comfortabel verwarmen

Een flinterdunne hoofdverwarming is de nieuwe maatstaf voor een infrarood verwarming-badkamerverwarming en verkrijgbaar in glanzend wit of als een spiegel van waaruit een comfortabele warmte uw badkamer zal vullen. Het 6 mm dunne veiligheidsglas zonder omlijsting biedt een mooi en modern strak uiterlijk en zal een weldadige aanvulling zijn voor uw badkamer. Elk iHeatpanel draagt een eigen warmtecapaciteit zodat er voor elke badkamer een passende oplossing geboden wordt om deze comfortabel te verwarmen.

Door de unieke en zeer nauwkeurige eigen aansturing zijn alle panelen van Maxxinno de meest energiezuinige warmtebronnen. Bijvoorbeeld de grootste badkamerverwarming van Maxxinno badkamer infraroodverwarming verwarmt uiteraard tevens het grootste gebied in m2 vloeroppervlak. Dit paneel start krachtig op om zo de ruimte zo snel mogelijk op de gewenste temperatuur te krijgen. Is uw badkamer op temperatuur gebracht, dan schakelt het verbruik terug naar ongeveer 150w per uur (150w = ong. 0,025 eurocent per uur). Wanneer het verbruik van een infraroodpaneel goed aangestuurd wordt, dan is een badkamer elektrisch verwarmen absoluut de meest goedkope en comfortabele oplossing.

Ook geïnteresseerd in badkamer infraroodverwarming en/of de revolutionaire warmtepanelen van Maxxinno? Maak dan nu een afspraak en laat u vrijblijvend door Maxxinno of een van haar dealers informeren voor uw eigen specifieke situatie. Elke omgeving is anders en een gedegen, vakkundig advies is dan wel op zijn plaats.

 

https://www.infraroodverwarmingbadkamer.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxxinno

Maxxinno

De onderstal 11, 6658 KZ  Beneden-Leeuwen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.