Balkonbeglazing

Bent u op zoek naar dé specialist in het plaatsen van balkon- of terrasbeglazing? Bij Balkontotaal.nl bent u aan het juiste adres! Wij leveren en monteren uw schuif en schuif-draaisystemen.

Geplaatst door: Balkon Totaal

Bent u op zoek naar dé specialist in het plaatsen van balkon- of terrasbeglazing? 

Bij Balkontotaal.nl bent u aan het juiste adres! Wij leveren en monteren uw schuif en schuif-draaisystemen, zodat u het hele jaar van uw balkon kunt genieten. Bij ons bent u verder verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing. De balkonschermen zijn eenvoudig in gebruik en geven u volledig uitzicht naar buiten. Wij maken geen gebruik van staande profielen, waardoor het uitzicht te allen tijde zeer scherp is.

Graag komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren en advies op maat te geven. Daarna zal het hele traject starten; van werkvoorbereiding tot montage.

Door onze kennis en jarenlange ervaring wordt uw balkonbeglazing vakkundig geplaatst.

De glaspanelen zijn gemaakt van 8 tot 12 mm gehard glas. Deze panelen worden via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal daarvoor bestemd systeem opgehangen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de glaspanelen te verschuiven. Als u de balkonbeglazing wilt openen, draait u het eerste glaspaneel opzij zodat deze geen plek in beslag neemt.

Voordelen van balkonbeglazing

 

Naast het hele jaar genieten van uw balkon, biedt balkonbeglazing nog meer voordelen:

Er wordt extra leefruimte gecreëerd;
Beschermd tegen wind,regen en kou;
Werkt isolerend, waardoor het energiebesparend is;
Vele mogelijkheden;
Geluidswerend;
Onderhoudsvrij;
Meer veiligheid.

Wilt u ook het hele jaar door genieten van uw balkon? Wilt u ook graag een extra leefruimte thuis? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op. Wij komen graag bij u langs!

Bedrijvengids Geplaatst door
Balkon Totaal

Balkon Totaal

Marktstraat 25, 5171 GM  Kaatsheuvel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.