Lumon Balkonbeglazing Fit in Glas

Geniet het hele jaar door van uw balkon!

Geplaatst door: Fit In Glas

Geniet het hele jaar door van uw balkon!

Het balkon is een veelzijdige lichte ruimte om heerlijk van te genieten. Met een glazen balkonscherm maakt u het balkon nóg veelzijdiger en kunt u het hele jaar door genieten van deze woonruimte.

De beglazing houdt het typische Nederlandse weer met wind, kou en regen buiten, zodat u ook dan van uw balkon gebruik kunt maken en van uw balkon een echte wintertuin maakt. Geniet van een zonnig ontbijt in het vroege voorjaar, een kalmerend kopje thee in uw favoriete stoel, kijkend hoe de regen buiten naar beneden komt, een romantisch diner bij kaarslicht op een herfstavond, een paar kilometer fietsen op de hometrainer en beschut tegen sneeuw en de winterwind.

Geniet van een zonnig ontbijt in het vroege voorjaar, een kalmerend kopje thee in uw favoriete stoel, kijkend hoe de regen buiten naar beneden komt, een romantisch diner bij kaarslicht op een herfstavond, een paar kilometer fietsen op de hometrainer en beschut tegen sneeuw en de winterwind.

De mogelijkheden met Lumon beglazingssystemen zijn eindeloos, voor iedere wens bieden wij beglazing op maat.

Wintertuin maken van balkon

Je kunt van je balkon eenvoudig een wintertuin maken door het laten plaatsen van een glazen balkonscherm.

 

 

Niet alleen maakt u in de winter van uw balkon een echte wintertuin en houdt u de kou buiten, ook kunt u in de zomer simpelweg uw beglazing openen om optimaal te genieten van de zon.

De mogelijkheden met de Lumon beglazingssystemen van Fit in Glas zijn eindeloos. Wij leveren voor iedere wens en elk project de beglazing op maat.

 

https://fitinglas.nl/contact/

Diverse mogelijkheden met Lumon beglazingssystemen

Naast het gebruik in alle jaargetijden bieden de Lumon beglazingssystemen u nog veel meer voordelen. Zo beschermt de beglazing bijvoorbeeld uw balkon, voegt het extra veiligheid toe aan uw woning en bespaart het energie.

 

Beschermt

Door uw balkon dicht te maken met een Lumon beglazingssysteem houdt u regen, sneeuw, wind, stof en vogels uit de buurt van uw balkon.

Daarmee beschermt u het oppervlak en de structuren van uw balkon, en vermindert u het onderhoud en reparatie aan uw balkon, waarmee de levensduur van uw balkon optimaal verlengd wordt.

Daarnaast reduceert u met de beglazing het geluid op uw balkon en in uw woning tot 50%, door het balkon hermetisch af te sluiten van geluiden van buitenaf.

 

Biedt veiligheid

Door uw balkon te beglazen, zorgt u voor meer veiligheid van uw woning, zeker wanneer uw balkon zich op een lage verdieping bevindt. De glazen units zijn gemakkelijk naar binnen te openen, waardoor deze gemakkelijk en veilig te reinigen zijn, zonder de noodzaak uit te reiken vanaf uw balkon.

 

Huisdieren en kinderen zijn altijd veilig in een afgesloten balkon en kunnen zorgeloos spelen in deze heerlijke ruimte. Daarnaast sluit de beglazing u veilig af van de buitenwereld met veiligheidsglas, om ongewenste zaken buiten te houden.

Is energiezuinig

U zult met een Lumon beglazingssysteem van Fit in Glas ook geld besparen op uw energierekening.

Meerdere studies op onze beglazingssystemen laten zien het totale energieverbruik van uw woning aanzienlijk verminderd wordt door het creëren van een solarium.

 U houdt de warmte gemakkelijker binnen op koude dagen en op warme dagen kunt u de glazen schermen in zijn geheel openschuiven om frisse lucht binnen te laten.

https://fitinglas.nl/vraag-offerte-aan/

Bedrijvengids Geplaatst door
Fit In Glas

Fit In Glas

Belder 82 G, 4704 RK  Roosendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.