Belangrijke Trends Voor Videobewaking

De gebeurtenissen van 2020, gecombineerd met de technologische vooruitgang en de toepassing van cloud en kunstmatige intelligentie voor videobewaking, maken 2021 tot een transformatief jaar voor de industrie.

Geplaatst door: Eagle Eye Networks B.V.

Eagle Eye Networks, de wereldleider in slimme videobeveiliging in de cloud, heeft vandaag de trends gedeeld die de grootste impact zullen hebben op videobewaking en beveiliging in 2021: klanten vragen om cloud; Geavanceerde analyses zullen videobewakingssystemen transformeren in nog waardevollere bedrijfsoplossingen; Nalevingsvereisten veranderen voortdurend; IT-afdelingen houden zich bezig met en hebben in veel gevallen videobewaking; en Klanten verwachten dat systemen open en verbonden zijn.

“Een aantal factoren zijn de drijvende kracht achter de videobewakingstrends in 2021,” zei Hans Kahler, Vice President Operations bij Eagle Eye Networks. . “Innovatie van bedrijven als Eagle Eye Networks en onze partners zijn toonaangevend en voldoen aan de eisen die klanten stellen aan hun videobewakingssystemen om naast veiligheid ook zakelijk inzicht te bieden. Combineer de veelbelovende AI- en cloud-videobewaking met de volatiliteit, instabiliteit en de thuiswerk omstandigheden van 2020 en we hebben een omgeving waarin mensen willen dat hun videobewakings- en beveiligingssystemen meer zakelijke waarde kan leveren dan ooit tevoren. De versnelling van de acceptatie van de cloud en het gebruik van analytics om verbeterde beveiliging te bieden en bedrijfsverbetering te stimuleren, maakt 2021 tot een transformatief jaar voor de industrie”.

Trends voor Videobewaking en Beveiliging voor 2021:

  • Klanten vragen om Cloud: De verschuiving naar de voordelen van cloud in de videobewaking industrie duidelijk en onmiskenbaar, waaronder aanzienlijke kostenbesparingen, verhoogde databeveiliging, toegang en onderhoud op afstand, flexibele opslag en retentie, schaalbaarheid, verhoogde stabiliteit, en disaster recovery.
  • Analytics en AI maken van beveiligingssystemen bedrijfsoplossingen: Videobewakingssystemen zijn niet alleen meer voor de beveiliging, ze zijn ook een waardevol instrument voor business intelligence (BI). Hoewel er al enkele jaren over AI wordt gesproken, is de implementatie ervan achtergebleven. Dit jaar zullen we zien dat AI van het lab naar praktische adoptie gaat.
  • Nalevingeisen zijn Voortdurend in Ontwikkeling: Naarmate videobewaking een steeds gangbaarder middel wordt in alle bedrijfstakken en continenten en steeds meer bedrijfstakken gebruik maken van video voor compliance doeleinden, wordt het gebruik ervan steeds meer gereguleerd.
  • IT-afdelingen Meer Betrokken en Eigenaarschap van Videobewaking: IT-leiders zijn niet alleen betrokken geraakt bij het videomanagementsysteem, ze zijn er ook daadwerkelijk verantwoordelijk voor. Als onderdeel van hun IT-strategie maken bedrijven gebruik van video om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en tegelijkertijd onnodige operationele overhead te verminderen.
  • De Vraag naar Open, Geïntegreerde Systemen: Een open en verbonden ecosysteem maakt het mogelijk voor bedrijven en ontwikkelaars om een willekeurig aantal applicaties te integreren op één enkel video management systeem (VMS) platform. Het platform zorgt voor al het zware werk van het interfasen met de camera’s, het opnemen van video, het veilig verzenden en opslaan van video naar de cloud, en het beschikbaar stellen van video voor gebruik in de geïntegreerde toepassingen. De dagen dat verkopers een lock-in konden gebruiken of “hybride” systemen aanraden (waarvoor hardware upgrades van de verkoper nodig zijn om gebruik te maken van deze nieuwe functionaliteiten) worden niet geaccepteerd.

Aanvullende media:

OVER EAGLE EYE NETWORKS

Eagle Eye Networks, opgericht in 2012, is wereldwijd de nummer 1 in cloud videobewaking en richt zich op de behoeften van bedrijven, alarm bedrijven, beveiligingsinstallateurs en particulieren. De 100% cloud-beheerde oplossingen van Eagle Eye bieden zowel opnames op locatie als opnames in de cloud, beveiliging en codering op bancair niveau en een brede ondersteuning voor analoge en digitale camera’s – allemaal toegankelijk via het internet of mobiele applicaties. Bedrijven van alle soorten en grootten gebruiken Eagle Eye-oplossingen voor operationele optimalisatie en beveiliging. Alle Eagle Eye-producten profiteren van Eagle Eye Network’s ontwikkelaarsvriendelijke RESTful API-platform en Big Data Video FrameworkTM, waarmee indexering, zoeken, ophalen en analyse van live en gearchiveerde video mogelijk is. De open video-API van Eagle Eye is op een grote toegepast voor integratie in alarmbewaking, externe analyses, veiligheidsdashboards en verkooppunten.

Eagle Eye verkoopt zijn producten via geautoriseerde wereldwijde resellers en installatiepartners. Het hoofdkantoor van Eagle Eye Networks is gevestigd in Austin, Texas, VS, en heeft daarnaast kantoren in Europa en Azië-Pacific. Ga voor meer informatie naar www.een.com of bel +1-512-473-0500 (VS), +31 (0)20 26 10 460 (EMEA) of +81-3-6868-5527 (JP).

Bedrijvengids Geplaatst door
Eagle Eye Networks B.V.

Eagle Eye Networks B.V.

Hogehilweg 19, 1101 CB  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.