Binnenklimaat meten

Je leest steeds vaker dat mensen verhuizen uit de randstad vanwege de slechte luchtkwaliteit. Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit bij u in huis? Dat blijkt heel eenvoudig te meten.

Eenvoudig en goedkoop meten

Gelukkig zien we voor thuisgebruik steeds meer heel betaalbare sensoren op de markt komen. Zie de eerste afbeelding voor een eenvoudig model dat je zelf voor ca. 100 euro online kunt bestellen via Bol.com of Conrad.nl. Zet een dergelijke sensor in bijvoorbeeld de keuken of in de  woonkamer, dan zie je het binnenklimaat van dat moment.

Inzicht in de luchtkwaliteit

Immotix heeft veel ervaring met sensors in gebouwen. We gebruiken geavanceerde sensoren om de luchtkwaliteit te meten en overal inzichtelijk te maken. In plaats van alleen één moment-opname analyseert Immotix de data coninue. Dat brengt Immotix helder in beeld in een online dashboard. Het is dan eenvoudig om een grafiek te bekijken van alle metingen en de resultaten per week en per maand.

Notificaties in je email of app

Naast het bekijken van de resultaten kun je makkelijk in het dashboard een drempelwaarde instellen, waarbij je een waarschuwing krijgt per e-mail of in de app. Ook zie je alle overschrijdingen in de grafiek. Dat is handig én veilig.

Waarom goed binnenklimaat belangrijk is

Dus waarom verhuizen mensen uit de randstad naar schonere lucht? Is dat vanwege het binnen- of het buitenklimaat? Wat is CO2 en die andere stoffen in de lucht en wat zegt dat eigenlijk over de luchtkwaliteit? Slechte lucht of een slecht binnenklimaat is niet goed voor de mens, dat is inmiddels overal bekend.

Start vandaag met een frisse start.
Als we niet voldoende ventileren, ademen we  slechte lucht in; dat kan thuis, in de klas, in de auto, het OV, of op je werk. Het mooiste zou zijn dat alles automatisch gaat. Dat je ventilatie harder gaat draaien als dat nodig is. Dat gebeurt nu nog veel te weinig, maar Immotix heeft daarvoor wél de mogelijkheid. Laat uw installateur contact met ons opnemen en bel ons voor deze oplossing. Telefoon 020-4630290 of kijk op www.immotix.com

Bedrijvengids Geplaatst door
Immotix Smart Building Solutions

Immotix Smart Building Solutions

Vlierweg 24, 1032 LG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.