Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Brandwerende spots van EnliteLighting.nl

03 januari 2019
Bent u op zoek naar brandwerende spots? Kies dan voor de brandwerende spots van Enlite Lighting.
LEES VERDER

Enlite LED brandwerende downlights voldoen aan de norm brandwerendheid voor zowel 30, 60 en 90 minuten (BS EN 1365-2: 2014). Daarnaast is het toegestaan de downlights direct in contact te brengen met isolatiemateriaal als purschuim, glas- of steenwol. Het aanbrengen van een behuizing om de downlights kan zodoende achterwege blijven.

De brandwerende LED downlights voldoen verder aan de akoestische norm EN ISO 140-3: 1995 (geluid via luchtverplaatsing) en EN ISO 140-6: 1998 (contactgeluid). Dit in combinatie met minimale lucht- en vloeistofverplaatsing via de armaturen.

Binnen de groep brandwerende downlights kunt u een keuze maken uit downlights met ingebouwde lichtbron (mPRO™, E6™pro, E5, E8™ en E8CX™) of met aparte GU10-lichtbron (ISO™pro-kit en EFD™).

Met behulp van de selectiefunctie kunt u snel bepalen welke brandwerende downlight het beste past bij uw behoefte. Daarnaast staan we klaar om u te voorzien van advies op maat, bijvoorbeeld over het kiezen van de juiste aansluitmaterialen. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

EnliteLighting.nl
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES