Brandwerende spots van EnliteLighting.nl

Bent u op zoek naar brandwerende spots? Kies dan voor de brandwerende spots van Enlite Lighting.

Geplaatst door: EnliteLighting.nl

Enlite LED brandwerende downlights voldoen aan de norm brandwerendheid voor zowel 30, 60 en 90 minuten (BS EN 1365-2: 2014). Daarnaast is het toegestaan de downlights direct in contact te brengen met isolatiemateriaal als purschuim, glas- of steenwol. Het aanbrengen van een behuizing om de downlights kan zodoende achterwege blijven.

De brandwerende LED downlights voldoen verder aan de akoestische norm EN ISO 140-3: 1995 (geluid via luchtverplaatsing) en EN ISO 140-6: 1998 (contactgeluid). Dit in combinatie met minimale lucht- en vloeistofverplaatsing via de armaturen.

Binnen de groep brandwerende downlights kunt u een keuze maken uit downlights met ingebouwde lichtbron (mPRO™, E6™pro, E5, E8™ en E8CX™) of met aparte GU10-lichtbron (ISO™pro-kit en EFD™).

Met behulp van de selectiefunctie kunt u snel bepalen welke brandwerende downlight het beste past bij uw behoefte. Daarnaast staan we klaar om u te voorzien van advies op maat, bijvoorbeeld over het kiezen van de juiste aansluitmaterialen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
EnliteLighting.nl

EnliteLighting.nl

Zijperweg 7, 1742 NE  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.