Brickyard neemt Elpar over

Brickyard heeft het Brabantse Elpar overgenomen, dat op 18 maart 2020 failliet is verklaard. De overname betreft onder andere de activa, domeinnamen (waaronder Elpar.nl) en het intellectuele eigendom van de software voor de website van Elpar B.V.

Geplaatst door: Xpark

Marktleider mobiliteitsoplossingen

Brickyard is specialist in technische innovaties voor verkeer en parkeersystemen. Brickyard ontwikkelt en levert hardware en software voor efficiënte oplossingen voor onder andere camerahandhaving, parkeerhandhaving en parkeersystemen.

Brickyard maakt deel uit van Waysis waaronder ook Taxameter Centrale (TMC) valt. TMC / Brickyard is marktleider op het gebied van mobiliteitsoplossingen.

Deze overname past goed in ambitie om marktleider te worden op het gebied van niet commerciële parkeersystemen voor vastgoedeigenaren, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijfsverzamelgebouwen, hotels etc...

Bedrijvengids Geplaatst door
Xpark

Xpark

H.J.E. Wenckebachweg 80, 1114 AD  Amsterdam-Duivendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.