Brinno DUO

De Brinno SHC1000 is een de nieuwste slimme deurcamera van Brinno, die gebruik maakt van de reeds aanwezige of een nieuw te plaatsen deurspion.

Geplaatst door: Brinno

Product beschrijving

De eenvoudigste manier om je voor of achterdeur te beveiligen. Geen kabels, geen draden, 100% doe-het-zelf installatie!
De Brinno DUO SHC1000W is de nieuwste slimme deur camera van Brinno die gebruik maakt van de reeds aanwezige of een nieuw te plaatsen deurspion.

Door de nieuwste camera technologie en het grote heldere scherm van de SHC1000W zijn de afbeeldingen van bezoekers haarscherp en kunnen deze direct worden bekeken op het duidelijke scherm. Zonder computer! Ook kunnen er automatisch middels bewegingsdetectie afbeeldingen van iedere bezoeker worden gemaakt en op een SD kaart worden vastgelegd. De bewegingsdetector kan worden geïntegreerd in de SHC1000W, maar deze kan ook ergens worden opgehangen (tot 6 stuks per DUO) voor nog meer flexibiliteit.

De Brinno DUO maakt twee verschillende bezoekerslogboeken aan: één op de SD geheugenkaart in de camera en één in de inbox van het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Er worden geen bestanden opgeslagen in de cloud op op de servers van Brinno. Zo zijn de persoonlijke gegevens van je bezoekers compleet veilig. Voor de DUO heb je dan ook geen maandelijkse abonnementskosten.

De SHC1000W wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd, hierdoor is vanaf de buitenkant niet te zien dat er een camera aan de deur is bevestigd. De camera is zeer energiezuinig en gaat maandenlang mee op 4 standaard AA batterijen. De bediening van de SHC1000W is zo eenvoudig dat iedereen ermee kan omgaan, dit maakt de Brinno slimme deurcamera voor iedereen geschikt, jong of oud. De Brinno DUO verhoogt het gevoel van veiligheid voor jonge kinderen die de deur niet mogen opendoen of volwassenen of ouderen die de deur niet zomaar willen opendoen en houdt ongewenste bezoekers buiten de deur.

De Brinno SHC1000 is leverbaar met een deurspion van 12mm of van 14mm diameter

 https://www.brinno.eu/index.php/products/home-security/brinno-duo

Bedrijvengids Geplaatst door
Brinno

Brinno

Manuscriptstraat 12-14, 1321 NN  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.