Contactloze toegang

Er zijn verschillende redenen waarom deuren contactloos openen interessant is. Ten eerste is het hygiënisch, en ten tweede is het vaak noodzakelijk in professionele omgevingen. Lees hieronder de verschillende toepassingen waar dit extreem handig kan zijn!

Geplaatst door: Came Benelux

Denk aan zorgpersoneel en restaurants die vaak de handen vol hebben, en deuren dus onmogelijk handmatig kunnen openen.
Came heeft de oplossing: ga voor een bewegingssensor of een lange afstandslezer met transponders. De toepassingen? Veelzijdig! Automatische deuren, tourniquets, poorten of hekken, garages, slagbomen, noem maar op.

Toepassing 1: lange afstandslezer voor voetgangers

Voorbeeld: Restaurant personeel moet langs de toegangstourniquet om de gasten te kunnen bedienen. Het zou bijzonder inefficiënt zijn, moesten deze telkens ze passeren, hun transponder moeten scannen.

De transponder dragen ze aan hun broeksriem en dankzij een lange afstandslezer wordt deze bij het langslopen herkend en hoeven ze hem niet uit te halen. Het geïntegreerde toegangscontrole systeem bepaalt nauwkeurig de rechten wie wanneer en waar binnen mag.

Toepassing 2: Lange afstandslezer voor voertuigen

Deze toepassing wordt geïnstalleerd bij parkings zodat men niet telkens moet uitstappen om toegang tot de parking te krijgen. Deze toegang kan beperkt zijn met een slagboom, verzinkbare paal, een hek of garagepoort. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze toegang contactloos te bedienen. Dit kan met een handzender. Maar ook met een lange afstandslezer zodat de bestuurder helemaal niets moet doen en bij het langsrijden, en de toegang meteen vrijgegeven wordt.

De regels voor het vrijgeven van deze toegang zijn gedetailleerd in te stellen via het toegangscontrolesysteem. Contacteer CAME Benelux voor meer info.

Toepassing 3: Contactloze sensor

Hiervoor kan de nieuwste contactloze sensor van CAME “SEL” toegepast worden. Bij deze sensor volstaat het om met de hand of elleboog te zwaaien om zo de deur te openen. Deze hygiënische sensor wordt het vaakst bij automatische deuren gebruikt, perfect toepasbaar op de eveneens nieuwe CAME deuraandrijving, FLUOSWS3.

Ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie? Neem hier vrijblijvend contact op met CAME.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Came Benelux
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.