Daklekkage

Calamiteiten en lekkages komen altijd onverwacht. U wilt dan natuurlijk snel kunnen schakelen en het liefst dezelfde dag geholpen worden? Heesmans Dakwerken staat 24/7 klaar met onze spoedservice en is dan ook snel ter plaatse als het gaat om daklekkages.

Geplaatst door: Heesmans Dakwerken

Voorkom lekkages met een onderhoudscontract!

Ons team staat klaar om uw daklekkage voor u op te lossen. Door uw dak regelmatig te onderhouden kunnen onverwachte schades voorkomen worden. Met een onderhoudscontract bent u voor een vast bedrag verzekerd van een hoogwaardig dak. Door kleine reparaties tijdig uit te voeren kunnen onvoorziene kosten en lekkages worden voorkomen. Al onze onderhoudscontracten kunnen wij naar uw wens opstellen. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met de soort dakbedekking, grote van het dak en natuurlijk de functie van het dak. Wij werken altijd volgens de met u gemaakte afspraken.

https://www.heesmansdakwerken.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Heesmans Dakwerken

Heesmans Dakwerken

Industrieweg 25, 5731 HP  Mierlo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.