Dakonderhoud

Onderhoud is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw dak te verlengen. Maar ook om problemen vroegtijdig op te merken.

Geplaatst door: Heesmans Dakwerken

Door opkomende problemen vroegtijdig aan te pakken worden gevolgschades beperkt. Zo kunnen bijvoorbeeld lekkages vroegtijdig worden opgemerkt en kan worden voorkomen dat het dak of de woning verder beschadigd.


Lekkages worden in veel gevallen veroorzaakt door verstopte afvoeren, scheuren in de dakbedekking of beschadigingen door hevige weersomstandigheden. De beste garantie voor een goed dak is jaarlijks onderhoud. Heesmans Dakwerken is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met veel ervaring op het gebied van dakinspecties en dakonderhoud. Veel bedrijven kiezen voor een externe partij om het dak professioneel te onderhouden. Kies voor Heesmans Dakwerken en ervaar onze uitgebreide service!

Heesmans Dakwerken werkt met onderhoudscontracten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw dak en worden kleine reparaties professioneel uitgevoerd. U bent dus voor een vast bedrag verzekerd van een goed onderhouden dak. Wij komen een aantal keren per jaar langs om uw dak te inspecteren en onderhouden. Door klein onderhoud tijdig uit te voeren kunnen we ervoor zorgen dat we onvoorziene kosten voorkomen.

https://www.heesmansdakwerken.nl/contact/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Heesmans Dakwerken

Heesmans Dakwerken

Industrieweg 25, 5731 HP  Mierlo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.