Dakveiligheid

Klim- en valbeveiling is verplicht om medewerkers op grote hoogte te beschermen.

Geplaatst door: Heesmans Dakwerken

Niet alleen tijdens de werkzaamheden maar ook hierna willen wij ervoor zorgen dat uw dak veilig is voor onderhoud en inspectie. Daarom is het belangrijk dat uw dak aan de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten voldoet. Heesmans Dakwerken geeft u vakkundig advies over valbeveiliging. Door onze relevante kennis en jarenlange ervaring kunnen we de dakveiligheid garanderen.

Dakveiligheid is een belangrijk onderdeel in ons vakgebied. Door maatregelen te nemen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers veilig en vakkundig op uw dak te werk kunnen gaan. Valbeveiligingssystemen zijn er in vele soorten en maten. Welke beveiliging het beste past bij uw dak is afhankelijk van diverse omstandigheden. Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren om zo de situatie goed in te schatten. Nadat deze inspectie is uitgevoerd word er een plan van aanpak opgezet. Hierin staat omschreven welke systemen er gebruikt gaan worden tijdens de werkzaamheden.

Voor veiligheidsproducten zoals valbeveiligingen en dakankers zijn jaarlijkse keuringen verplicht zodat de veiligheid van deze producten gegarandeerd is. Heesmans Dakwerken herkeurt graag uw valbeveliging en zorgt daarbij voor een duidelijk onderhoudscontract. Wenst u graag meer informatie over valbeveiliging, dakankers en veiligheid op uw dak? Wij voorzien u graag van gedegen advies. Dat is de service van Heesmans dakwerken!

Dakadvies

Heesmans Dakwerken werkt altijd op een vakkundige en professionele manier aan uw dak met overzichtelijke en begrijpelijke oplossingen. Oftewel, wij stellen onze kennis, service en dienstverlening graag aan u beschikbaar.

Wij zien vaak dat het dak bij ondernemers en particulieren niet op de eerste plek staat. We hebben er daarom voor gekozen onze klanten te voorzien van het advies dat nodig is om de juiste keuzes te maken. Zo kan uw dak vakkundig worden uitgevoerd.

Wij komen graag bij u langs om een grondige inspectie te doen van uw dak. U ontvangt na de inspectie een rapportage met onze bevindingen. Aan de hand van deze resultaten krijgt u van eens een passend dakadvies op maat. Wij voorzien dit advies altijd met een duidelijke offerte met uw wensen inachtnemend. Wij staan u graag bij vanaf het moment dat u begint met het plannen van uw project tot de afronding. We helpen u graag door het geven van gedegen advies, door de uitvoering te begeleiden en het resultaat te controleren.

We verzorgen daken voor particulieren en bedrijven, maar voeren ook opdrachten uit voor aannemers, bouwbedrijven, woningcorporaties, verhuurders en overheidsinstanties. Wij maken gebruik van uitsluitend gecertificeerde producten voorzien van keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

Service-afdeling

Ook hebben we een speciale service-afdeling, voor kleine aanpassingen op- of aan het dak, waarbij we op korte termijn de werkzaamheden op ons kunnen nemen! Bijvoorbeeld voor het realiseren van een dakdoorvoer. Een dakdoorvoer is een pijp die door uw dak loopt en zorgt voor ventilatie, ontluchting of de afvoer van rook. Het is belangrijk dat het plaatsen van dakdoorvoeren op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat de juiste materialen worden gebruikt.

Dak

 https://www.heesmansdakwerken.nl/offerte-aanvragen/

Bedrijvengids Geplaatst door
Heesmans Dakwerken

Heesmans Dakwerken

Industrieweg 25, 5731 HP  Mierlo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.