Gerelateerde suggesties:

De mooiste lift

Doutzen Kroes nam vorige jaar een reclamefilmpje op in een lift van Astralift.
LEES VERDER

Promotiefilmpje in lift van Astralift

De met dj Sunnery James getrouwde beauty prijst in het reclamefilmpjeze meerdere items van een mede door haar ontworpen lingerielijn aan. In het filmpje paradeert Doutzen eerst in lingerie door een trappenhuis, waarna ze verder loopt en danst in een historische lift met spiegelwanden waarin ze met tevreden haar spiegelbeeld bewondert. Vervolgens stapt ze met een zelfverzekerde blik uit om nog een paar keer zwoel naar de camera te kijken.

Wat Astralift betreft een geslaagde promotiecampagne, maar waar was deze film opgenomen als Astralift deze lift niet op deze manier had ontwikkeld? Bij Astralift zijn ze er natuurlijk van overtuigd dat het grootste succes niet door de dame tot stand is gekomen, maar door de mooie lift.

In het filmpje kronkelt en danst Doutzen in een historische lift met spiegelwanden waarin ze tevreden haar spiegelbeeld bewondert. Het mooie aan deze omschrijving is dat de journalist ervan uitgaat dat dit een historische lift is. Niets is minder waar. We hebben voor de klant een lift ontworpen en ontwikkeld die perfect past in het historische karakter van het pand aan de Dam in Amsterdam. Aan weerszijden van de lobby schitteren deze mooi gedesignde liften die Astralift in de bestaande schacht heeft geplaatst. De nieuwe liften zorgen weer voor een veilig en soepel transport naar de zeven etages.

Deze lift is zelfs zo mooi, dat hij zich kan meten met een topmodel als Doutzen Kroes.

Lees hier en bekijk het bewuste promotiefilmpje.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Astralift
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen