Deuren in corona tijd

Er zijn al een heel aantal maatregelen die ervoor zorgen dat we ons in winkels en openbare gebouwen kunnen beschermen tegen het Covid-19 virus. Wat aan deze veiligheidsmaatregelen een goede toevoeging zou zijn, zijn deuren die automatisch open en sluiten.

Het gebruik van mondkapjes, 1,5m afstand bewaren, handgel, zoveel mogelijk pinnen, plastic schermen. Allemaal maatregelen die ervoor zorgen dat we ons in winkels en openbare gebouwen kunnen beschermen tegen het Covid-19 virus. Wat aan deze veiligheidsmaatregelen een goede toevoeging zou zijn, zijn deuren die automatisch open en dicht gaan. Op deze manier hoeven mensen er niet met de handen aan te zitten wat dus een stuk hygiënischer is.

Nu zijn er verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat deuren open gaan zonder deze aan te raken. Entrance heeft hiervoor verschillende oplossingen.

Automatische schuifdeuren

De schuifdeuren kunnen in de gevel toegepast worden, maar ook inpandig. Zo kan er bijvoorbeeld een tochtsluis gecreëerd worden waardoor het warmteverlies wordt geminimaliseerd. Bij vrijwel elke doorgang is een automatische schuifdeur toe te passen. De schuifdeuren hebben we speciaal voor buiten, binnen, volglas, telescopisch en magnetisch. Met gelaagd veiligheidsglas of isolatieglas. Wanneer er jaarlijks onderhoud plaatsvindt kan een automatische schuifdeur wel 25 tot 30 jaar mee. Niet alleen een investering voor nu maar dus voor langere tijd.

Alle automatische deuren van Entrance komen rechtsreeks uit de fabriek. Door een exclusief importeurschap van het Spaanse merk Manusa kunnen wij, als enige in Nederland, rechtsreeks bij deze leverancier bestellen. Door een eigen voorraad kunnen wij snel handelen en houden wij de transportkosten laag. Wist u dat wij al binnen drie weken een nieuwe deur kunnen monteren? Alle onderdelen en materialen hebben wij voorradig. Na het inmeten gaat onze productieafdeling aan het werk waarna wij de deur met een paar dagen klaar hebben staan. Vervolgens gaat deze naar de poedercoater om de deur op kleur te maken.

Meer informatie over onze automatische schuifdeuren is hier te vinden.

Draaideurautomaten

Bij Entrance kunnen we elke deur automatiseren. We zorgen ervoor dat de deur open gaat door middel van een deurautomaat. De deurautomaten die wij leveren zijn gebruiksvriendelijke, stil en duurzaam. En tevens ook nog eens eenvoudig zelf in te stellen. De deuren zijn duurzaam omdat ze wel 15 tot 20 jaar meegaan wanneer er jaarlijks onderhoud plaatsvindt. Wij monteren onze deurautomaten veel bij winkels, VVE’s, verzorgingshuizen, kantoren, scholen en voor de WMO. Afhankelijk van het type deur en het gewicht dat daarbij komt wordt er een type automaat uitgekozen. Zo komt er op een houten binnendeur een lichtere automaat dan op bijvoorbeeld een zware buitendeur. Qua bediening en veiligheid is er voor elke situatie een oplossing mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden van een deurautomaat? Kijk dan eens hier.

Entrance levert en monteert een deurautomaat binnen twee weken. De montage van zo een automaat kost één monteur ongeveer een dag. Wij zorgen hierbij dat alles uiteraard netjes werkt, alles is afgewerkt en men goed wordt geïnformeerd hoe de automaat werkt. Juiste handleidingen worden afgegeven en het project wordt altijd schoon opgeleverd. U hoeft hier niets aan te doen. Ook kunnen wij zelf het stroom aanleggen waardoor u niet apart een elektricien hoeft te laten komen. Dit bespaart u kosten.

Contactloze schakelaar

De Waveless schakelaar zorgt dat uw automatische deur opent zonder aangeraakt te worden waardoor deze zeer hygiënisch is. In deze tijd een ideale schakelaar om bij uw winkel, VvE, kantoor of in huis te plaatsen. Als men de deur wil openen zwaait de persoon eenvoudig zijn hand of elleboog voor de schakelaar langs. De sensor reageert van 5 cm tot 40 cm afstand en is zelf te installeren maar kan ook door ons geplaatst worden.

Onderhoud

Om de levensduur van uw automatische deur te verlengen is het verstandig om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Door het uit te laten voeren van dit onderhoud verlengt u de levensduur van de deur met 30%. Onze onderhoudsmonteurs voeren dagelijks onderhoud uit en adviseren in oplossingen daar waar mogelijk is. Entrance biedt hiervoor verschillende servicecontracten aan.

Er zijn dus nogal wat mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw gebouw goed te betreden is maar wel op een hygiënische manier. 

Entrance Groep

Entrance Automatische Schuifdeuren is onderdeel van de Entrance Groep. Samen met onze zusterondernemingen realiseren wij graag mooie opdrachten en projecten. Door het bundelen van onze krachten optimaliseren wij onze inkoop, verkoop en management.

Al meer dan 25 jaar

Entrance automatische deuren komt voort uit een eenmansbedrijf genaamd ‘Projectbeveiliging Nederland’. Hierbij hield het zich voornamelijk bezig met toegangsveiligheid. Vanuit hier is dit gegroeid naar een bedrijf werkzaam op het gebied van toegangsoplossingen. Door een samenwerkingsverband met, en exclusief importeurschap van, het Spaanse merk Manusa is het zich gaan richten op toegangsautomatisering. Inmiddels is het een besloten vennootschap en heeft het een groep als overkoepelende organisatie. Onder deze groep hangen divisies die nauw samenwerken met elkaar. Zo is er onder andere een divisie opgericht op het gebied van beveiliging. Daar waar alles is begonnen halen wij terug in onze organisatie.

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een automatische schuifdeur of over de servicecontracten? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord! Voor meer informatie kunt u kijken op www.entranceschuifdeuren.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.