Deuren openen met zelf opgewekte energie

Het Finse green tech bedrijf iLOQ leidt de innovatie in digitale beveiliging die het leven gemakkelijker en duurzamer maakt.

Geplaatst door: iLOQ Benelux B.V.

Uzelf of uw telefoon vormt de sleutel en de toegang tot real-time beheer

Om een wooncomplex, kantoor of ander vastgoed veilig te houden is een deur een net zo briljante en basale uitvinding als het wiel dat voor transport is. Maar deuren krijgen niet die waardering en kunnen zelfs irritatie opleveren; als je de sleutel niet kunt vinden, ergens moet ophalen of de batterij van een digitale sleutel weer eens leeg is. iLOQ heeft een manier ontwikkeld om maximale veiligheid te combineren met gebruiksgemak en minimale impact op het milieu.

Hoe meer deuren er in gebouwen aanwezig zijn, hoe meer kosten en milieu u kunt besparen

De kinetische energie die je zelf maakt door de insteekbeweging van de sleutel in het slot, genereert de stroom die de cilinders van iLOQ aandrijft. Of de batterij van je smartphone levert de energie voor de digitale verificatie. Dat is niet alleen slim maar ook milieuvriendelijk. Want hierdoor zijn batterijen of elektriciteitskabels niet nodig, waardoor onderhoudstijd en -kosten verminderen. Alleen al in 2019 heeft iLOQ 30.000 kilo batterijafval bespaard.

iLOQ is een toonaangevende speler in veilige en duurzaam sluitoplossingen, ontworpen om het leven eenvoudiger te maken

Een enkele digitale sleutel die alle deuren opent, een smartphone waarop je ter plekke een code ontvangt zodat je geen sleutel hoeft op te halen, een fob of tag aan je sleutelbos of een pincode op een kastje bij de deur, met iLOQ is de keuze aan jou. Veel gemakkelijker kunnen we veilig niet maken.

Ontworpen voor maximale veiligheid, minimale administratietijd en milieu-impact, terwijl levensduurkosten afnemen en de vastgoedwaarde toeneemt

Maximale veiligheid. Door het gebruik van hetzelfde sterk versleutelde systeem dat banken gebruiken voor contactloos betalen. En door doorlopend informatie te delen over gebruikte of verloren sleutels, cilinders en toegangsrechten. Dat garandeert dat het hoogst mogelijke veiligheidsniveau behouden blijft.

Meer informatie: www.iloq.com

Bedrijvengids Geplaatst door
iLOQ Benelux B.V.

iLOQ Benelux B.V.

High Tech Campus 69, 5656 AG  Eindhoven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.