Deuropeners

Deuropeners zijn er in alle soorten en maten. Vol automatisch, met sensor, of met magneetslot, en er zijn deuropeners met afstandsbediening.

Geplaatst door: SuperJack Hekopener

Superjack heeft voor elke deur een automatische oplossing. Bestel een gemakkelijk doe-het-zelf deuropener pakket online, Of kijk of een van onze dealers bij u in de buurt de installatie voor u kan verzorgen. Een deuropener van Superjack staat garant voor kwaliteit waar u nog lang plezier van zult beleven.

Deuropeners voor enkel en dubbele deuren

We zorgen er met onze producten voor alle deuren die u wilt automatiseren op basis van de deur en de omgeving zorgen wij ervoor dat er verschillende toepassingen mogelijk zijn. Bovendien is het mogelijk om de deuropener bovenaan of onderaan te installeren, indien u w deur in een krappe hoek wilt automatiseren. We zorgen er met de verschillende deuropeners voor dat u binnen en buitendeuren automatisch kunt openen en weer achter u kunt laten sluiten.

Deuropeners voor buiten en binnen

Benieuwd naar de deuropener voor binnen en buiten? Het gaat dan om de SuperJack type sw 6010, sw 101, en de sw 201, waarmee we ervoor zorgen dat een enkele motor uw deur naar binnen of naar buiten opent. Uiteraard kunt u rekenen op een afstandsbediening en zorgen we voor de wettelijk verplichte veiligheidssensoren.

Heeft u een voorkeur voor een waterdicht buiten systeem om uw deur te openen? In dat geval heeft u de keuze uit al onze deuropener systemen. Heeft u extra wensen als een vaste bedieningsknop? of extra vergrendeling? Superjack heeft ook dan voor u een oplossing. Bij onze assecoires kan u extra mogelijkheden vinden voor sloten, extra bedienings mogelijkheden en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij of een van onze dealers u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden, aan de hand van uw specifieke wensen.

De mogelijkheden van automatische deuropeners

De deuropeners van Superjack bieden verschillende upgrades en accessoires. Zo kunnen de meeste systemen aangesloten worden op een cijfercodeslot, een magneet slot of op vaste bedieningsknoppen, afstandsbedieningen, signaal lampen, extra antennes en nog veel meer. Zo kan Superjack de deuropener leveren die volledig aansluit bij uw wensen.

Wilt u meer weten over de beschikbare deuropeners of de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

https://hekopener.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
SuperJack Hekopener

SuperJack Hekopener

Postbus 402 , 1180 AK  Amstelveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.