Draadloos Intercomsysteem

Is uw intercomsysteem defect of begint deze mankementen te vertonen? Vervang nu uw oude systeem voor een nieuw draadloos intercomsysteem.

Wat is een intercomsysteem?

Een intercomsysteem is een systeem waarbij men kan horen en/of kan zien wie er voor de deur staat en aanbelt. Dit systeem is ideaal bij een appartementencomplex. De bezoeker kan op huisnummer en naam zoeken en aanbellen bij de bewoner(s). De bewoner verneemt een belletje en kan waarnemen wie er voor de deur staat. Vervolgens kan diegene de toegang verlenen of weigeren.

Welke soorten intercomsystemen zijn er?

Er zijn vrijwel twee soorten intercomsystemen namelijk de bedrade versie en de draadloze versie. De traditionele intercomsystemen zijn vrijwel altijd bedraad. Het draadloze systeem is namelijk vrij nieuw. Bij een bedraad systeem is er een buitenpost bij de toegangsdeur waarop men de naam en nummer van de bewoner kan zoeken en kan aanbellen. De bewoner heeft in het appartement een binnenpost die gaat ringen wanneer er iemand aanbelt. De buitenpost en binnenpost hebben verbinding met elkaar door middel van een elektrasnoer. Er loopt dus een snoer van de buitenpost naar elke binnenpost in een appartementencomplex. Dit kost natuurlijk veel snoer, maar ook heel veel tijd om aan te leggen.
Het nieuwe systeem maakt dit overbodig. Dit is namelijk het draadloze systeem. Bij het draadloze systeem is er geen binnenpost meer die verbinding maakt met de buitenpost door middel van een snoer.

Draadloos intercomsysteem van Intratone

Intratone heeft een draadloos systeem ontwikkeld die betrouwbaar, goed en duurzaam is. Bij een draadloos systeem maakt de buitenpost verbinding met een smartphone, tablet of huistelefoon.
Door middel van een online platform is exact in te stellen wie als eerst gebeld dient te worden, hoe lang er gebeld moet worden en wie op bepaalde tijden naar binnen mag.

DiNa, Digitale Naamplaat

DiNa staat voor Digitale Naamplaat. Dit intercomsysteem lijkt op het oude systeem met de traditionele naamplaten. Echter zij de naamplaten digitaal die via een online platform te beheren zijn. Hierdoor is het gemakkelijk om een naam of huisnummer te wijzigen. Het systeem is draadloos waardoor er veel montage uren bespaard worden. Ook komt de installateur niet meer bij de bewoners binnen.

Voordelen DiNa

  • Individuele Lcd-display met beldrukknop
  • Handige timeslot functie
  • Verzorgde entree, tevreden gebruikers
  • Simpele real-time updates op afstand
  • Beveiligd beheerplatform
  • Eenvoudige installatie en geen onderhoud
  • Installatie enkel in centrale hal en niet bij de bewoners binnen

Hoe werkt het?

Het systeem wordt van tevoren online door Entrance ingericht. Wij hebben hierbij de huisnummers, namen en telefoonnummers nodig van de bewoners.

De bewoners downloaden de app en vullen de juiste gegevens in. Als dit overeenkomt met de eerder ingevoerde gegevens dan werkt de app.

De buitenpost wordt buiten gemonteerd en voorzien van voeding. Hierin zit een telefoonzender (4G) met abonnement. Dit abonnement wordt in één keer afgekocht voor 15 jaar.

Wanneer iemand op een drukknop van een naamplaat drukt wordt er middels 4G contact gemaakt met de ontvanger. Deze ontvanger heeft hierbij audio- en videocontact met de beller. De ontvanger kan hierbij de beller al direct zien en kiezen voor opnemen of weigeren. Vervolgens kan de ontvanger de deur openen door op de openknop in de app te drukken.
Wanneer de ontvanger geen internet heeft zal het systeem contact maken met de gewone telefoonlijn.

Indien een bewoner geen smartphone of tablet heeft kan er contact gemaakt worden met de vaste huistelefoon. Hierbij ziet de ontvanger het nummer van het intercomsysteem en kan de telefoon gewoon, zoals normaal, opnemen. Door te klikken op het sterretje zal de deur open gestuurd worden.

Als alles naar tevredenheid werkt zullen wij de inloggegevens afgeven en uitleggen hoe het online systeem werkt. Verdere aanpassingen kan een beheerder/ bewoner vervolgens zelf uitvoeren. Uiteraard kan men contact opnemen met Entrance indien er vragen zijn.

Door middel van een tag kan de bewoner de deur openen. Men houdt eenvoudig de tag voor de ingebouwde taglezer in het intercomsysteem en de deur gaat open. Online is eventueel een tijdschema per tag aan te maken.

Historische panden

Historische panden hebben vaak een belangrijk straatbeeld. Deze panden kunnen zelfs monumentaal zijn waarbij men vrijwel niets mag veranderen aan het uiterlijk van de gevel. Voor deze gebouwen hebben we een messing plaat ontwikkeld die in een oude look gebracht is. Hierdoor heeft u de functionaliteit van een nieuw innovatief intercomsysteem met de historische uitstraling.

Deur volledig automatiseren

Om uw toegang nog gebruiksvriendelijker te maken kan er eventueel een deurautomaat geïnstalleerd worden. Hierbij zal de deur automatisch openen via het intercomsysteem. Voor meer informatie over een deurautomaat kunt u kijken op www.entrancedeurautomaten.nl

Entrance Beveiliging

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem? Bij Entrance bent u aan het juiste adres. We adviseren u graag over de mogelijkheden en komen graag langs met ons showmodel om het gehele systeem uit te leggen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.