Gerelateerde suggesties:

Drempelhulpen & Dorpelvervangers

Een drempelhulp helpt personen over een drempel heen te komen. Wanneer men een rollator, rolstoel of scootmobiel heeft is een drempelhulp ideaal. Nieuw in ons assortiment is de modulaire drempelhulp. Door de uitbouwmogelijkheid veel variaties mogelijk.
LEES VERDER

Drempelhulp

Zoals hierboven aangegeven is een drempelhulp ideaal wanneer het gaat om rollators, rolstoelers of scootmobielen naar binnen te krijgen. Door de drempelhulp heeft de drempel een oprijvlak waar men makkelijk op kan rijden. Deze drempelhulpen zijn goed vast te zetten waardoor deze niet gaat schuiven of ontvreemd worden.

Modulaire drempelhulp

Onze modulaire drempelhulp is zo sterk dat een auto er over heen kan rijden. Doordat dit systeem uit te bouwen is zijn er verschillende hoogtes mogelijk. Of u nou een kleine of een grote drempel heeft, met onze drempelhulp komt u makkelijk binnen.

Tratitionele drempelhulp

Uiteraard hebben wij de oude vertrouwde drempelhulp ook in ons assortiment. Dit zijn de standaard traanplaten die aan de dorpel vast gemaakt kunnen worden. Wij hebben hier eventueel ook een verstevigde (Heavy) variant in.

Montage

Het is mogelijk om de drempelhulp zelf te monteren. Hiervoor dient u wel enigzins een beetje handig voor te zijn om deze goed vast te zetten. Indien u iemand kent die dit voor u zou kunnen doen dan kunt u hen vragen. Zo niet, dan kunnen wij uiteraard de drempelhulp voor u komen monteren. 

Drempelvervangers

Ook hebben wij drempelvervangers in ons assortiment. Dit zijn aluminium strippen die u monteerd in plaats van uw drempel. Hierdoor heeft u een oprijvlak en een lagere hoogte waardoor u minder hard hoeft te duwen wanneer u met een rollator of rolstoel loopt. Deze drempelvervangers worden veelal binnen toegepast. Beschikbaar in een blanke en een brons kleur. Lengte van 95 cm of 190 cm die zelf in te korten is.

Entrance Webshop

De drempelhulpen zijn te vinden in onze webshop. Hier ziet u welke verschillende varianten er mogelijk zijn en wat deze kosten. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wanneer u een drempelhulp besteld in de webshop sturen wij dit op. Wanneer u liever heeft dat wij komen monteren dan maken we samen een afspraak. Hiervoor vragen we u even contact op te nemen met mail@entrance.nu.

Kijk voor de producten op:

https://www.entrancewebshop.nl/product-categorie/beveiliging/drempelhulp-drempelvervangers-beveiliging/ 

Nooit meer moeite om naar binnen te komen met uw rollator, roelstoel of scootmobiel.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Entrance Automatische Deuren B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen