Drempelhulpen & Dorpelvervangers

De drempelhulp helpt personen over een drempel heen te komen. Wanneer men een rollator, rolstoel of scootmobiel heeft is een drempelhulp ideaal. Nieuw in ons assortiment is de modulaire drempelhulp. Door de uitbouwmogelijkheden zijn er veel variaties.

Drempelhulp

Zoals hierboven aangegeven is een drempelhulp ideaal wanneer het gaat om rollators, rolstoelers of scootmobielen naar binnen te krijgen. Door de drempelhulp heeft de drempel een oprijvlak waar men gemakkelijk op kan rijden. Deze drempelhulpen zijn goed vast te zetten waardoor deze niet gaat schuiven of ontvreemd worden.

Modulaire drempelhulp

Onze modulaire drempelhulp is zo sterk dat een auto er over heen kan rijden. Doordat dit systeem uit te bouwen is zijn er verschillende hoogtes mogelijk. Of u nu een kleine of een grote drempel heeft, met onze drempelhulp komt u makkelijk binnen.

Tratitionele drempelhulp

Uiteraard hebben wij de oude vertrouwde drempelhulp ook in ons assortiment. Dit zijn de standaard traanplaten die aan de dorpel vast gemaakt kunnen worden. Wij hebben hier eventueel ook een verstevigde (Heavy) variant in.

Montage

Het is mogelijk om de drempelhulp zelf te monteren. Hiervoor dient u wel enigzins een beetje handig voor te zijn om deze goed vast te zetten. Indien u iemand kent die dit voor u zou kunnen doen dan kunt u hen vragen. Zo niet, dan kunnen wij uiteraard de drempelhulp voor u komen monteren. 

Drempelvervangers

Ook hebben wij drempelvervangers in ons assortiment. Dit zijn aluminium strippen die u monteerd in plaats van uw drempel. Hierdoor heeft u een oprijvlak en een lagere hoogte waardoor u minder hard hoeft te duwen wanneer u met een rollator of rolstoel loopt. Deze drempelvervangers worden veelal binnen toegepast. Beschikbaar in een blanke en een brons kleur. Lengte van 95 cm of 190 cm die zelf in te korten is.

Entrance Webshop

De drempelhulpen zijn te vinden in onze webshop. Hier ziet u welke verschillende varianten er mogelijk zijn en wat deze kosten. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wanneer u een drempelhulp besteld in de webshop sturen wij dit op. Wanneer u liever heeft dat wij komen monteren dan maken we samen een afspraak. Hiervoor vragen we u even contact op te nemen met info@entrancedeuren.nl

Kijk voor de producten op:
www.entrancewebshop.nl/drempelhulp

Nooit meer moeite om naar binnen te komen met uw rollator, roelstoel of scootmobiel.

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.