Duurzaam onderhoud en beheer

BVKwadraat zorgt voor duurzaam onderhoud en beheer van gebouwen. Wij doen dit op basis van jaarplannen, onderhoudsplannen en het Integraal Planning Onderhoud Systeem.

Geplaatst door: BVKwadraat

Taakstellend Jaarplan

In het jaarplan kunnen duurzame oplossingen worden opgenomen. Daarnaast wordt bij de samenstelling van een jaarplan gecontroleerd of voldaan is aan wet- en regelgeving. Zo wordt middels inspecties gekeken naar de veiligheid van de gebruikers, de omgeving en de gebouwen via de inspectiemethode BOEI (Brand, Onderhoud, Energie en Inzicht in wet- en regelgeving). Tevens wordt rekening gehouden met beleidsaanpassingen en andere factoren.

De uitkomsten van deze controles legt BVKwadraat vast in een overzichtelijk rapport. Hierin staat per object beschreven wat er moet gebeuren om de beleidsmatig vastgestelde kwaliteit te realiseren.

Integraal Planning Onderhoud Systeem (IPOS)

Voor het maken van planningen werken onze specialisten met het Integraal Planning Onderhoud Systeem (IPOS). Met IPOS zijn wij in staat kosten, kwaliteit en risico’s in één planningsmethodiek te integreren. Op basis hiervan kunnen wij u een goed onderbouwd en op uw beleid toegesneden advies geven over hoe u uw beschikbare middelen efficiënter kunt inzetten. Dit bespaart u tijd én kosten.

Uiteraard kunt u ook online toegang krijgen tot dit systeem, zodat u zelf inzicht hebt in al uw gebouwinformatie. Zo hebt u onder andere snel en overzichtelijk in beeld welke risico’s u loopt met het uitstellen van bepaalde onderhoudswerkzaamheden, en welke financiële voordelen u hebt bij het kiezen voor duurzame oplossingen.

Duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan DMJOP

Er gaat een heel proces vooraf aan een goed doordacht jaarplan. Zo zorgen wij, op basis van traditioneel conditiemeten óf de methode conditiemeten NEN 2767, voor een goed gefundeerd meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Hierbij kijken we onder andere naar de mogelijkheden om de duurzaamheid van gebouwen en objecten te verbeteren, om zo bijvoorbeeld energie te besparen. Dit duurzame meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) vormt de basis voor een taakstellend jaarplan.

Prestatiegericht Onderhoud

Het onderhoud van gebouwen en objecten wordt uitgevoerd op basis van een resultatencontract, waarin de gewenste kwaliteit is vastgelegd. Om de vastgestelde kwaliteit te bewaken, voeren wij kwaliteitsmetingen uit. Lees meer over onze kwaliteitsinspecties en kwaliteitsmetingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
BVKwadraat

BVKwadraat

Sallandstraat 39, 7412 WB  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.