Duurzame appartementen in Zorgvlied-Zuid

e 23 nul-op-de-meter (NOM) sociale huurappartementen in de Tilburgse wijk Zorgvlied-Zuid sluiten helemaal aan op de behoefte van de doelgroep 65-plus.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het plan is ontworpen door Van Beijsterveldt & Gommers Architecten Gilze en gerealiseerd door Alphons Coolen Bouw BV.

Het appartementencomplex, dat perfect past in de bestaande jaren ’50 bebouwing in de omgeving, voldoet aan de modernste en meest duurzame technieken om aan de NOM-prestatie te komen. Daar draagt het gekozen dakluik -voor een veilige toegang tot het dak- ook een steentje aan bij. Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een ongekend hoge isolatiewaarde. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Met het dakluik is de ploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud aan het dak verzekerd van een veilige toetreding tot het platte dak van het complex. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Bovengenoemd complex krijgt een schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.