Duurzame daken

Heesmans Dakwerken is uw duurzame dakdakker. De balans tussen mens en milieu word steeds belangrijker. Ook in de dakenbranche zien we een stijging in de vraag naar duurzame daken.

Geplaatst door: Heesmans Dakwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u graag aan de juiste oplossing.

Moderne daken waarbij slim wordt omgegaan met duurzaamheid maken gebruik van energiebesparende materialen en natuurlijke energiebronnen. Denk hierbij aan daken met zonnepanelen, groendaken, isolatieverbetering, daglichtoplossingen en zonthermische systemen. Hierdoor kunnen energiekosten en CO2-uitstoot flink worden gereduceerd wat beter is voor het milieu en de portemonnee.

Groene daken leveren een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit en de hoeveelheid regenwater, dat moet worden afgevoerd door onze riolering, wordt hierdoor beter gereguleerd. Daarmee zijn groene daken een verantwoorde keuze en het ziet er ook nog een natuurlijk uit! Voor het onderhoud van uw groendak kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten. Wilt u ook bijdragen aan het milieu en uw energiekosten verlagen? Neem dan contact op met Heesmans Dakwerken!

Naast zonnepanelen of groendaken bestaan er natuurlijk nog meer mogelijkheden om duurzaam te bouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor witte (koelende) dakbedekking. Het grootste deel van de daken in Nederland is bedekt met zwarte bitumen. De temperatuur van dit materiaal kan op warme dagen oplopen tot 80 graden Celsius. Witte dakbedekking weerkaatst de zonnestralen en neemt de warmte niet op. Hierdoor wordt het in het gebouw niet te warm en hoeft de airco geen overuren te draaien. U kunt natuurlijk ook kiezen voor duurzame materialen zoals zink. Wanneer de levensduur van zink op is kan deze gerecycled worden waardoor er geen grondstoffen verloren gaan. Ook gaat zink erg lang mee en zijn de verwerkingsmogelijkheden eindeloos. Een prachtige aanvulling als het gaat om daktrimmen, boeiboorden, gevelbekleding en meer.

https://www.heesmansdakwerken.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Heesmans Dakwerken

Heesmans Dakwerken

Industrieweg 25, 5731 HP  Mierlo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.