EasyJack Deurautomaat DA1100

Automatische Deuropener EasyJack Deurautomaat DA1100 Eenvoudig te monteren deuropener deurautomaat voor het automatisch bedienen van uw bestaande of nieuwe deuren tot 1 meter breed en 100kg zwaar.

Geplaatst door: SuperJack Hekopener

De deurautomaat leert zichzelf automatisch in om de deur tot de gewenste openingshoek te openen. U kunt een automatische sluitingstijd instellen waarna de deur zichzelf weer sluit en ook de openingssnelheid is instalbaar.De deur kan nog steeds handmatig geopend worden of met de draadloze drukknop DA11934, afstandsbediening DA11904 of de beweginssensor DA11921 (optioneel). De automaat is beveiligd met een weerstandsbeveiliging en mocht de stroom uitvallen dan is de deur ook weer van beide zijde handmatig te openen. Er kan een elektrisch slot worden aangesloten om de deur te vergrendelen zodat anderen de deur niet kunnen gebruiken. Met de meegeleverde handzender kunt u de deur bedienen, de deur open laten staan, en het elektrische slot bedienen.

 

Handleiding

Handleiding

deurknop

Wanddrukknop

knop

Bewegingssensor

4 kanaals handzender

Bedrijvengids Geplaatst door
SuperJack Hekopener

SuperJack Hekopener

Postbus 402 , 1180 AK  Amstelveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.