Elektrische deurautomaat

Wilt u de toegangsdeur van uw gebouw automatiseren? Bij Entrance bent u aan het juiste adres.

Entrance Automatische Deuren

Entrance is opgericht in 1993 en is gespecialiseerd in automatische deuren. Wij onderscheiden ons in de automatische schuifdeuren en deurautomaten door goede service te verlenen, kwaliteit te waarborgen en producten voor een goede prijs aan te bieden.
Een automatische deur bij uw entree is zeer gebruiksvriendelijk. Denk hierbij aan bewoners die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of een scootmobiel besturen. Door het eenvoudig openen van de automatische deur kunnen zij op een eenvoudige manier de toegang betreden. De bediening kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een sleutelschakelaar waarbij men dezelfde sleutel als de woning kan gebruiken of een taglezer waarbij men een druppel voor de lezer houdt of misschien wel een afstandsbediening waarbij de deur met één druk op de knop opengaat. Er is altijd een juiste oplossing te bedenken voor elke situatie.

Montage van een deurautomaat

Entrance levert en monteert een deurautomaat binnen een week. De montage van een automaat kost één monteur ongeveer een dag. Wij zorgen hierbij dat alles uiteraard netjes werkt, alles is afgewerkt en dat men goed wordt geïnformeerd hoe de automaat werkt. Juiste handleidingen worden afgegeven en het project wordt altijd schoon opgeleverd. U hoeft hier niets aan te doen. Ook kunnen wij zelf de stroom aanleggen waardoor u niet apart een elektricien hoeft te laten komen. Dit bespaart u kosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Indien u interesse heeft in een automatische deur kunnen wij u hierbij helpen. De gang van zaken zoals wij dit het liefst zien is als volgt:

  • U stuurt een mail naar Entrance met een foto van de entree van de binnen- en buitenzijde. 
  • Wij zullen ongetwijfeld een aantal vragen terugsturen zoals de gewenste bediening, veiligheidsvoorzieningen, sloten etc.
  • Indien u deze vragen beantwoord kunnen wij vaak aan de hand van de foto een juiste offerte opstellen.
  • Wanneer wij het niet goed kunnen zien vanaf de foto of na een telefonisch gesprek, komen wij langs om de situatie op te nemen en u te voorzien van advies.
  • Aan de hand van dit bezoek maken we een offerte.
  • Als u sowieso wilt dat we langs komen dan komen we uiteraard gewoon langs met wat samples en zullen we de situatie doorbespreken.
  • Al met al heeft u dezelfde dag een offerte per mail.

Als de offerte akkoord is gaan we een monteur inplannen voor montage. Dit is meestal binnen een week. Wanneer een later tijdstip gewenst is, is dit natuurlijk geen probleem. De monteur monteert de automaat, levert alles netjes op en legt u precies uit hoe alles werkt. De monteur gaat pas weg als u tevreden bent en alle vragen zijn beantwoord.

Wat kost een elektrische deurautomaat ongeveer?

Het realiseren van een automatische deur is per situatie verschillend. Zo is er verschil in grootte en het gewicht van de deur, gewenste bediening, veiligheidsopties, bestaande situatie en ga zo nog maar even door.
Een deurautomaat op uw bestaande deur kost bij Entrance tussen de € 1.650,- en € 2.400,- excl. btw. Dit is inclusief alle materialen, arbeid en voorrijkosten. U kunt ervan uitgaan dat er geen extra onverwachte kosten komen. Wij willen graag mooie automatische deuren realiseren en een klant tevreden maken.
De prijs is afhankelijk van de producten die men bij de automaat kiest. Om een idee te krijgen wat iets kost kunt u in onze webshop kijken. Hier ziet u bijvoorbeeld wat een afstandsbediening kost ten opzichte van een elleboogschakelaar. U kunt hiervoor kijken op www.entrancewebshop.nl. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Showroom in Barneveld

U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld om de verschillende soorten deurautomaten te komen bezichtigen. Barneveld ligt Centraal in Nederland in de buurt van Amersfoort, Ede en Apeldoorn. Vanaf Utrecht 50 km en vanaf Amsterdam 65 km.

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.