Energievriendelijk Integraal Kindcentrum

Eén bassischool en twee organisaties voor het welzijnswerk/VVE en kinderopvang/BSO werken samen in het nieuwe energievriendelijk Integraal Kindcentrum WIJ.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak ligt het RHT-dakluik van Gorter. Met deze gebruiksvriendelijke -en energiezuinige!- deur in het dak is de onderhoudsploeg verzekerd van een veilige dakopgang.

De gebouwprestaties. Daar draait het in feite allemaal om in IJsselstein. Het zeer compacte gebouw is energievriendelijk en volledig elektrisch. De gasaansluiting is afgezworen. Duurzaamheid zwaait terecht de scepter. En juist daarom is er gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik kent:

· een bewezen hoge isolatiewaarde
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· een weer- en windbestendige afwerking
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.