Energievriendelijk Integraal Kindcentrum

Eén bassischool en twee organisaties voor het welzijnswerk/VVE en kinderopvang/BSO werken samen in het nieuwe energievriendelijk Integraal Kindcentrum WIJ.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Op het dak ligt het RHT-dakluik van Gorter. Met deze gebruiksvriendelijke -en energiezuinige!- deur in het dak is de onderhoudsploeg verzekerd van een veilige dakopgang.

De gebouwprestaties. Daar draait het in feite allemaal om in IJsselstein. Het zeer compacte gebouw is energievriendelijk en volledig elektrisch. De gasaansluiting is afgezworen. Duurzaamheid zwaait terecht de scepter. En juist daarom is er gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik kent:

· een bewezen hoge isolatiewaarde
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· een weer- en windbestendige afwerking
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.