Duurzaam, energiezuinig & uw smaak

De zomervakantie ligt zo goed als achter ons. Nog even en we proosten op 2020, waarin we ongetwijfeld zaken weer wat slimmer willen aanpakken. In dat kader vindt u in dit artikel wat tips waar zowel het milieu als uzelf een stuk beter van wordt.

Geplaatst door: Ploeg Kozijnen

Duurzame reparatie, comfortabeler wonen

Vakantiegeld of een extra potje over? Overweeg dan eens een duurzame renovatie van uw huis. Want wie zijn kozijnen laat vervangen door kunststof kozijnen, woont én leeft de komende tientallen jaren een stuk comfortabeler.

Van energielabel G naar B

Dat behoeft natuurlijk wat uitleg. Misschien is u bekend dat kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig hebben. Klopt helemaal. Maar wat veel mensen niet weten, is dat kunststof kozijnen een sterke isolatiewaarde hebben. Om het nog concreter te maken: in een doorsnee woning (met behoorlijk wat vierkante meters aan kozijn) kan het energielabel door plaatsing van kunststof kozijnen zelfs van G naar energielabel B getild worden. Hoe dichter naar de A, hoe meer energie u bespaart.

Denk u eens in: in een doorsnee woning gaat tot vijftien procent (!) van de warmte via ramen en deuren naar buiten. Met de koude maanden in aantocht betekent dat een hoop stoken (en betalen) voor niets. Zonde van de energie en het geld, toch? Met kunststof kozijnen verdient u in no time uw te hoge energierekening terug – en het isolatieglas houdt daarbij ook nog ongewenst lawaai buiten.

Circulaire investering

Gaat het al kriebelen uw huis een kunststoffen make-over te geven? Logisch, wie wil er nu niet geld overhouden voor de échte leuke dingen? En zich inzetten voor een duurzamere wereld, want u kiest meteen voor een duurzaam product. Op meerdere manieren. Zo gaan kunststof kozijnen gemiddeld 40 jaar mee. Daar heeft u dus voorlopig geen omkijken meer naar. Daarbij is de kunststof die Ploeg kozijnen gebruikt 100 procent recyclebaar. Het PVC uit de oude kozijnen vormt de basisgrondstof voor nieuwe kunststof kozijnen – of het wordt hergebruikt voor andere toepassingen. Technisch is het mogelijk dit proces minstens tien keer te herhalen. Tien keer! Dat noemen wij nog eens een circulaire investering.

Een kozijn voor iedere woning én smaak 

Kiest u voor kunststof, dan kiest u voor goed geïsoleerd, weinig onderhoud, jarenlang plezier en voor materiaal dat op termijn weer gerecycled kan worden. Of het nu gaat om het vervangen van de kozijnen of kozijnen voor een nieuwbouwwoning: voor ieder pand én iedere smaak is een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui mogelijk. Van strak en modern tot landelijk en rustiek.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk eens rond in onze showroom in Nieuw-Vennep, bereken via Ploegkozijnen.nl precies wat kunststof kozijnen u opleveren, of vraag een vrijblijvend gesprek op aan uw eigen keukentafel.

Op naar een nog duurzamer 2020!

Bedrijvengids Geplaatst door
Ploeg Kozijnen

Ploeg Kozijnen

Pesetaweg 45, 2153 PJ  Nieuw-Vennep

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.