Extensief dak

Minder fijn stof, waterretentie om piekbelasting op het riool te voorkomen, energiebesparing, een prettigere leefomgeving voor mens én dier.

Groen op het dak

Zomaar wat voorbeelden van zaken die steeds vaker op de (politieke) agenda staan. In stedelijke gebieden is vaak weinig ruimte voor groen. Een prima oplossing voor dit probleem is groen op het dak.. Een extensief groendak met Sedum vegetatiematten bestaat uit een wortelwerende laag (of wortelwerende dakbedekking), een drainagelaag en een voedingsbodem waarop de vegetatie groeit. Maar u kunt nog meer met uw dak. Creëer intensief groendak met een eigen moestuin of maak er een complete daktuin/terras van.

Subsidie
De aanleg van groene daken wordt door steeds meer overheden gestimuleerd. Door subsidies maar ook door bepaalde verplichtingen bij nieuwbouw. Groen is de trend voorbij. Het is letterlijk duurzaam. Of u in aanmerking komt voor subsidie verwijzen we u door naar www.energiesubsidiewijzer.nl of informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden.

Is mijn dak geschikt voor een groendak?
Bijna elk dak is geschikt voor de toepassing van een groendak. Woningen met een plat of hellend dak, schuren, carports, garages of tuinhuisjes, voor elke type dak hebben we de juiste producten beschikbaar. Wilt u meer weten over een specifiek product of heeft u een algemene vraag? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Bellen of mailen kan ook. Wij staan u graag te woord.

Bedrijvengids Geplaatst door
Begroeningstechniek Joru Support BV

Begroeningstechniek Joru Support BV

Industriestraat 11, 5961 PG  Horst

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.