100% digitale tweedraadstechniek: DUOX

De bekroonde DUOX bustechnologie van Fermax is al niet meer weg te denken uit intercomland. Waar een beeldgeheugen van 150 foto's en smartphone koppeling standaard begrippen zijn geworden is onder de motorkap flink gesleuteld. Het resultaat: DUOX PLUS!
LEES VERDER

Less is more

DUOX PLUS is een feit. Door onder andere een hogere werkspanning zijn veel langere kabelafstanden te overbruggen met dunne aderdiameter. Dit maakt het systeem nog interessanter voor vervanging van oude intercomsystemen met behoud van kabel. Uiteraard zijn bij DUOX nog steeds geen SPLITTERS, VERDELERS of AFTAKBLOKKEN vereist en is het een zuiver tweedraads-systeem.

De 100% digitale overdracht is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en staat daarom garant voor haarscherp beeld en heldere geluidskwaliteit. DUOX is uiterst schaalbaar door de minimale benodigde onderdelen.

Inmiddels is DUOX zo ver doorontwikkeld dat de monitoren standaard een snapshot functie voor 150 foto's hebben (PhotoCaller) en smartphone koppeling main stream is geworden. Ook zijn alle deurstations nog steeds voorzien van de vertrouwde, meertalig gesproken gesproken 'deur is open' melding.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Audict Systems NL
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.