IP Intercom

Verreweg het meest geavanceerde intercomsysteem in zijn klasse is de Fermax MEET IP.

Geplaatst door: Audict Systems NL

Het 100% IP video-deurintercomsysteem van Fermax is de perfecte oplossing voor appartementencomplexen en kantoren die de lat hoog leggen.
Dit systeem werkt op nieuwe en bestaande IP-infrastructuur. Naast uitstekende HDVIDEO-kwaliteit en storingsvrije audiocommunicatie is integratie van camerabewaking erg makkelijk. Ook toegangscontrole, liftbesturing en volledige integratie met domotica-systemen (bijvoorbeeld de betaalbare systemen van Dobiss) met meerdere toepassingen voor slimme woningen mogelijk.

Nieuw in dit MEET IP-systeem van Fermax, is het standaard doorschakelen naar smartphones. Door het gebruik van de gratis MEET-app is configuratie en gebruik eenvoudig. Met deze app kunt u oproepen ontvangen van de video-intercom op uw smartphone of tablet, communicatie tot stand brengen met de bezoeker en de deur openen.

Deurstations

Het nieuwe Fermax MEET IP-systeem werkt met de MILO digitale video-deurstations. Deze deurstations zijn uitgevoerd met capacitieve beldrukkers of mechanische aanraaktoetsenborden. Ook zijn de MILO deurstations uitgevoerd met kaartlezer.

Monitoren

Wat de monitoren betreft, heeft Fermax nu de WIT-monitoren toegevoegd naast het standaard assortiment MIO-monitoren. Deze monitoren zijn verkrijgbaar in 7” en 10”. De monitoren hebben een esthetische vormgeving voor de meest veeleisende ruimtes. Dit dankzij hun onderscheidende metalen frame. Voor de slimme huizen is de 10-inch monitor het meest geschikt voor de installatie van domotica-beheerapps. Niet alleen vanwege het grotere scherm, maar ook omdat er twee RJ45-netwerkinterfaces in zitten waarmee het IP-netwerk van het huis kan worden gebruikt om het IP-netwerk te isoleren van de rest van het gebouw.

Gezichtsherkenning

Een andere nieuwe functie in MEET is gezichtsherkenning. Dit is standaard in MEET-buitenpanelen, een functie die meer en meer wordt geëist door de beveiligingsmarkt.

https://audict.net/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Audict Systems NL

Audict Systems NL

Oranjesingel 16, 8262 EK  Kampen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.