Filters

Op dit moment heeft WTW-FILTERS.NL een groot aantal klanten waaronder VvE's en woningbouwverenigingen, waarvan weer een belangrijk deel een abonnement heeft afgesloten.

Geplaatst door: WTW Filters.nl

WTW Filters

Met een abonnement ontvangt u automatisch ieder half jaar nieuwe filters van ons. Met deze service is de tijdige vervanging van uw filters door WTW-FILTERS.NL 100% gegarandeerd.
Naast abonnementen kunt u uiteraard ook losse sets bij ons bestellen. In dat geval dient u er wel zelf voor te zorgen dat u elke half jaar tijdig nieuwe filters bestelt.
In ons unieke magazijn liggen altijd tenminste 100 soorten filters voor nagenoeg alle gerenommeerde merken en typen klaar voor verzending. WTW-FILTERS.NL kan altijd 95 % van alle verkrijgbare filters direct uit voorraad leveren. Filters met een afwijkende filtermaat, die niet op voorraad zijn, kunnen binnen 2 werkdagen geleverd worden.

Bedrijvengids Geplaatst door
WTW Filters.nl

WTW Filters.nl

Schoterlandseweg 9, 8454 KA  Mildam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.