Galerij renovatie zonder loopvoorziening

BETONmonteur kan voor VvE's galerij renovaties uitvoeren waarbij het plaatsen van tijdelijke loopvoorzieningen tot een minimum beperkt worden. Dit doen wij met behulp van snel uithardende producten zoals zand-cement met een versneller en PMMA producten.

Geplaatst door: BETONmonteur

Met een PMMA product een snelle uitvoer van de renovatie.

Voor veel VvE's is het een uitdaging om galerijvloeren te renoveren zonder al te veel overlast voor de bewoners. BETONmonteur heeft hier veel ervaring mee zodat wij de VvE kunnen adviseren om dit ongemak zoveel mogelijk te beperken.

Dit doen wij door een trein van medewerkers te vormen die aaneensluitend de renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Door de toepassing van een PMMA product zoals van Sika, Triflex of Alsan zijn vloeren over het algemeen aan het einde van de werkdag gewoon weer toegankelijk voor de bewoners. Hierdoor zijn er geen loopvoorzieningen nodig wat een stuk comfoor geeft voor de bewoners.

Helemaal geen ongemak is onmogelijk maar wij komen een heel eind.

Neem voor meer informatie contact met op op 

Referentie

BETONmonteur heeft in 2020 een galerijflat van 1.300 M2 totaal gerenoveerd waarbij de aanwezige tegelvloeren zijn gesloopt en verwijderd, er onder afschot nieuwe dekvloeren zijn aangebracht, alle dilatatievoegen zijn vervangen en de slijtlagen zijn vernieuwd door het aanbrengen van een SikaPronto vloer welke antislip gemaakt is conform de wens van de VvE.

Bedrijvengids Geplaatst door
BETONmonteur

BETONmonteur

Ondernemingsweg 107, 1422 DZ  Uithoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.