Gebouwbeheer

In de huidige tijd zijn er veel systemen om het comfort van uw complex te verhogen. Het beheer van al die systemen kan veel tijd vergen van de beheerder. Om het overzicht te behouden en beheer eenvoudiger te maken heeft HS-PAS een goede oplossing.

Geplaatst door: HS-PAS

Met alle systemen in een gebouw kan het voor de beheerder (VvE) een flinke klus zijn om alles goed te beheren en bij te houden.

Hoe blijft er overzicht in alle systemen, zoals toegangscontrole van het gebouw, algemene ruimtes, parkeerplaats, maar ook ontruiming / brandmeldsysteem, intercom verlichting en dergelijke.

HS-PAS werkt samen met enkele gespecialiseerde frima's welke beheerplatforms hebben ontwikkeld om alle systemen in één omgeving te beheren, en indien gewenst ook met elkaar te laten communiceren. Dit uiteraard tot zover als de huidige hardware/software dat toelaat.

Doordat er gewerkt wordt met eigen programmeurs zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. In een persoonlijk gesprek kunnen de wensen in kaart gebracht worden, waarna er een plan van aanpak kan worden opgesteld.

Heeft u interesse in een dergelijke oplossing of zijn erover dit onderwerp vragen staan wij u graag te woord!

Wildgroei aan systemen

Bedrijvengids Geplaatst door
HS-PAS

HS-PAS

Distributiestraat 27, 4283 JN  Giessen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.