Gorter draagt bij aan Zonnehoeve

Aan de Laan van Zonnehoeve in Apeldoorn wordt hard gewerkt aan de bouw van een modern appartementencomplex met in totaal 46 appartementen.
LEES VERDER

Aan de Laan van Zonnehoeve in Apeldoorn wordt hard gewerkt aan de bouw van een modern appartementencomplex met in totaal 46 appartementen. De appartementen zijn volledig gasloos en standaard voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. Het gebouw bestaat uit twee torens welke verbonden worden door de galerij aan de binnenzijde van het gebouw.

De twee gebouwen van het complex worden uitgerust met een dakluik van Gorter uit Schagen. Dit RHT-dakluik draagt met haar optimale isolatiewaarde bij aan de duurzaamheidsambitie van de architect. Het dakluik kent daarnaast:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.