Gorter ook op woonhuizen

Dat de luiken van Gorter uitsluitend dienstdoen op en in utiliteitsgebouwen is een fabel. De luiken zijn ook uitermate geschikt voor woningbouw. Dat bewijst het project in de nieuwe Kloostertuin in Lemelerveld.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een van de zeven gerealiseerde woningen is uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Dankzij dit luik is de daktoetreding volledig veilig en verantwoord. Een welkom gebouwonderdeel voor de partijen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud aan het dak en de daar gevestigde installaties.

Het plan Kloostertuin is een nieuwe invulling van het voormalige zalencomplex Jansen. Op deze locatie is een prachtig woningbouwplan ontwikkeld. Bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen en de gemeente Dalfsen zijn hierin samen opgetrokken, vergezeld door VAB architecten uit Rijssen en Het Oversticht.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.