Het reinigen & impregneren van de gevel

Om de levensduur van uw gevel te verlengen is het belangrijk deze regelmatig te laten reinigen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de gevel en optimaliseert de uitstraling van uw pand. C&R Group kan dit op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze.
LEES VERDER

Methodes & Werkwijzes

Hogedruk warm water

Hogedrukreiniging in combinatie met warm water (zonder toepassing van schadelijke chemicaliën) wordt vaak toegepast bij lichte aanslag. Door het warme water wordt het vuil zachter en begint los te weken. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil van de muur afkomt.

Kokend heet water techniek

Ook bij deze techniek worden geen chemische middelen gebruikt, en is daarmee een zeer milieuvriendelijke manier om uw gevel mee te reinigen. Voor meer informatie over de mogelijkheden met kokend heet water techniek.

Zandstralen

Bij een zware vervuiling wordt vaak gekozen voor zandstralen. Ook bij deze techniek wordt met hoge druk gewerkt. Als het ware wordt de gevel door het zand schoon gepolijst, en valt het vuil op de grond.

Geval impregnatie 

Na de reiniging van uw gevel adviseren wij de gevel te laten impregneren. Het impregneren van een gevel kan voor de juiste ‘finishing touch’ zorgen. De gevel wordt hier door water- en vuilafstotend gemaakt. Dit komt de duurzaamheid van uw gevel ten goede.

 

Voor meer informatie staan onze specialisten voor u klaar, neem contact op met C&R Group B.V. 

 

Reacties
C&R Group
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.