Hulp> wet en regelgeving valbeveiliging

Onduidelijk hoe de wet en regelgeving bij u van toepassing is?
LEES VERDER

Hulp bij wet en regelgeving voor valbeveiliging

Veel mensen willen weten waar ze aan toe zijn. Dan bedoelen we wat de rechten en plichten zijn voor valbeveiliging. Of het nu gaat om permanente valbeveiliging of tijdelijke valbeveiliging.

Wat ben ik nu wel of niet verplicht om te doen?”

Dit is toch wel de meest gestelde vraag. In het vorige artikel heb ik dit kort geprobeerd uit te leggen. Nu is elke situatie natuurlijk weer anders, en het blijft lastig voor veel mensen om dit naar hun eigen situatie te vertalen.
Wij helpen bij dat stukje advies en het eventueel duidelijker maken van de rechten en plichten met betrekking tot valbeveiliging. 

Keuring en Onderhoud van de valbeveiliging.

Waarom moet valbeveiliging toch elk jaar gekeurd worden? Dit is eigenlijk goed te vergelijken met de APK van je auto. Als de auto niet APK goed gekeurd is is de auto niet verzekerd en mag hij niet de weg op toch? Met valbeveiliging is het bijna net zo. Is de valbeveiliging niet geinspecteerd dan kun je geen aanspraak maken op de aansprakelijkheidsverzekering. Het is immers niet vast gesteld dat de installatie nog in goede conditie was. Keuring en onderhoud zijn dus heel belangrijk.

-Alex ten Wolde  SkySafe B.V.

 

Wij voorzien veel woningcooporatie's en Vve's van advies over valbeveiliging, daarnaast doen wij inspectie- en keuringswerk van vele soorten valbeveiligingssystemen. Wij sturen u graag een concurrende offerte.

Bezoekt u onze website skysafe.nl voor meer informatie over ons. U kunt ook bellen met (0341) 45 41 75

Ervaring gedrevenheid en creativiteit, drijven ons om overal een veilige werkplek op hoogte mogelijk te maken.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
SkySafe BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.