iHeatpanels

HET ORGINEEL ! iHeatpanels zijn als hoofdverwarming uniek in hun soort. iHeatpanels kunnen uw huidige hoofdverwarming vervangen en zijn alleen verkrijgbaar bij onze erkende dealers. U vind onze dealers op www.maxxinno.nl onder contact.

Geplaatst door: Maxxinno

Infrarood verwarming uit een iHeatpanel warmt op zeer gezonde wijze objecten en personen op en wordt opgewekt in het panel. Net als de zon dit doet maar dan zonder het ongezonde Uv/a en Uv/b.

Dat voelt als zonnestralen, het voelbare, onzichtbare licht van de zon. Zonder schadelijke gevolgen voor de huid een natuurlijke warmte, voor mens en dier.
Onze missie is deze innovatieve, eenvoudig toepasbare en zeer energiezuinige infraroodverwarming aan de man brengen, omdat daarmee alles over onze visie gezegd is: elke druppel duurzaamheid telt.

Al het goede van zonnestralen

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/

Gezonde warmte, voor mens en dier

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/gezonde-warmte/

Energiezuinig en veelzijdig

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/iheatpanel-zuinig-en-veelzijdig/

Een bijdetijdse thermostaat

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/een-intelligente-en-draadloze-thermostaat/

Eenvoudig zelf te installeren en verplaatsen

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/eenvoudig-zelf-te-installeren-en-verplaatsen/

Decoratief en functioneel

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/decoratief-en-functioneel/

Gecertificeerd en brandveilig

https://iheatpanel.nl/iheatpanels/gecertificeerd-en-brandveilig/

De unieke besparing betreffende het lage energieverbruik van een iHeatpanel ontstaat door een constant samenspel tussen de speciaal voor stralingswarmte bedoelde en hiermee unieke draadloze thermostaat (I.S.D.) en het iHeatpanel. Daarnaast kan één enkel iHeatpanel, dankzij het grote bereik en onder een hoek van 160 graden, een groot gebied bestrijken. Gevoelsmatig kan men spreken over “een zachte warme deken dat sereen op u neerdaalt”.


Qua design is veel mogelijk, evenals extra-vermogen-panelen voor toepassingen op buitenterrassen, bijvoorbeeld en op agrarisch en industrieel terrein.
Na een in verhouding niet onredelijke investering in een duurzame verwarmingsmethode is de terugverdientijd snel bereikt door de besparing op gasverbruik en het minimale energieverbruik van een iHeatpanel.

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Geen nieuwbouwwoningen met gasaansluitingen meer te bouwen. Dat is niet meer dan logisch. “Wie nu toch nog een woning met gasaansluiting koopt, koopt eigenlijk een soort van woekerpolis.”

“Duurzaamheid is nu: Parijs proof, we moeten dus voldoen aan de doelstelling van het klimaatakkoord in Parijs.

Gasloos bouwen is natuurlijk niet lastig. In de huidige markt natuurlijk al helemaal niet. Elektrische verwarming is noodzakelijk dus alles op dit gebied verkoopt. Een woning kopen met een gasaansluiting is zeker niet toekomstbestendig. Je koopt een soort woekerpolis: je koopt wat waarvan je eigenlijk al weet dat het op redelijk korte termijn extra geld gaat kosten om e.e.a. aan te passen naar elektrisch.

Het is de plicht van de bouwsector om zich meer te bekommeren om de wereld waarin duurzamer wordt gebouwd. Het gaat ook om het welzijn en dus de gezondheid van de bewoners. We moeten onszelf verplichten om zo te bouwen dat we een betere wereld maken. Bouwers worden in de toekomst eigenlijk welzijnsdeskundigen. En er zal een moment komen dat ze gaan zeggen: in deze woning leef je 5 jaar langer.”

Natuurlijk wilt u uitgebreid geïnformeerd worden. Klik daarom op een van de onderstaande links;

Voor meer uitgebreide technische informatie over infrarood panelen zie ook;

https://www.infraroodverwarming.tech/

https://verwarmingelektrisch.nl/

https://maxxinno.nl/

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxxinno

Maxxinno

De onderstal 11, 6658 KZ  Beneden-Leeuwen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.