iLoft audio huisstation Fermax

De iLoft audio heeft een compacte en slanke vormgeving is voorzien van een ultraviolete beschermlaag om verkleuren te voorkomen. De digitale audio zorgt voor een hoge kwaliteit in handsfree communicatie.

Geplaatst door: Monacor Nederland BV

Voor als het audio met luxe uitstraling moet zijn: iLoft

De iLoft audio heeft een compacte en slanke vormgeving en is voorzien van een ultraviolete beschermlaag om verkleuren te voorkomen. De digitale audio zorgt voor een hoge kwaliteit in handsfree communicatie.

Beschikt over 5 oproepsignalen en een volumeregelaar met een niet storen stand. Naast de deuropenertoets is er een extra functietoets voor aansturen van bijvoorbeeld trappenhuisverlichting of een extra deuropener via een separaat te bestellen VDS relais.
Verder is er signaal onderscheiding tussen de oproep vanaf de eigen voordeur en vanaf het deurstation bij de hoofdentree.

Het station is geschikt voor opbouwmontage. Een decoratief frame is als accessoire leverbaar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Monacor Nederland BV

Monacor Nederland BV

Transportcentrum 3, 5835 CT  Beugen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.