iLoft Video Huisstation Fermax

Bijzonder fraai zijn de iLoft en iLoft Pure huisstations. Voorzien van handsfree audio 3,5" TFT kleurenscherm met digitaal menu (on screen) en verchroomde drukknoppen.
LEES VERDER

Oog voor detail: iLoft

iLoft en iLoft Pure

Bijzonder fraai zijn de iLoft en iLoft Pure huisstations. Voorzien van handsfree audio, 3,5" TFT
kleurenscherm met digitaal menu (on screen) en verchroomde drukknoppen.

Het verschil tussen de iLoft en iLoft Pure zit in de afdekking en montage.
De iLoft heeft een glanzende transparante polycarbonate afdekking en wordt als inbouw versie geleverd. Voor de iLoft is als optie een gekleurde afdekking leverbaar in zilver, goud of zwart.

De iLoft Pure heeft een strakke mat witte afdekking en wordt als opbouw uitvoering geleverd.

Beide uitvoeringen beschikken over 4 verschillende oproepsignalen waarvan het volume in stappen regelbaar is. Alle instellingen zijn menu gestuurd.
Naast de deuropenertoets beschikt de monitor over 2 extra functietoetsen voor aansturing van extra functionaliteiten. Verder is er signaal onderscheiding tussen de oproep vanaf de eigen voordeur en vanaf het deurstation bij de hoofdentree. Standaard aanwezig zijn de ‘automatische deuropen’ functie en de functie ‘niet-storen’.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Monacor Nederland BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.