Inbraakwerend rolluik

Voor een onbemande wasstraat heeft Entrance Automatische Deuren een inbraakwerend rolluik mogen leveren.

Vraag van de klant

Omdat dit een onbemande wasstraat is werd er vaak ingebroken. De eigenaar was er helemaal klaar mee en heeft Entrance Automatische Deuren gevraagd om een inbraakwerend rolluik te monteren.
Wij hebben veschillende soorten rolluiken in ons assortiment en na enig overleg hebben we de RE-1000 serie geadviseerd aan de klant. Dit is een rolluik met blokkeerprofielen. Deze blokkeerprofielen ‘blokkeren’ wanneer iemand het rolluik wilt optillen. Hierdoor is het zelfs onmogelijk om met een krik of koevoet het rolluik op te liften.
Dit rolluik wordt standaard in wit, crème of antraciet geleverd. In dit geval hebben we voor antraciet gekozen.

Noodstroomvoorziening

Het kan voorkomen dat het stroom eens uitvalt. Zeker bij een energieverbruiker als een wasstraat. Omdat het rolluik bij de toegang van de technische installatie moest komen is het belangrijk dat deze nog wel bedienbaar is bij stroomuitval. Hier hebben wij een UPS-systeem, oftewel een noodstroomvoorziening voor gemonteerd. Indien het stroom uitvalt is het rolluik nog een aantal keren te bedienen. Erg belangrijk om in de technische ruimte te komen dus. Van de buitenzijde wordt dit rolluik met een sleutelschakelaar bedient.

Snelle montage

Ook dit rolluik heeft Entrance met een week na opdracht kunnen leveren en monteren. De klant was hier uiteraard zeer tevreden over.

Voordelen RE-1000

De RE-1000 uitvoering is uniek in zijn soort. Dit rolluik wordt opgebouwd uit stevige geëxtrudeerde lamellen met blokkeerprofielen en een verzwaarde onderlijst. Samen zorgen deze onderdelen ervoor dat het rolluik vrijwel niet kan worden opgetild of ontwricht.


-   Voorzien van SKG Veiligheidskeurmerk tot 9 vierkante meter
-   Gewicht ca. 10 kg / m2
-   Maximale breedte voor SKG keurmerk 4000 mm
-   Maximale hoogte voor SKG keurmerk 3000 mm
-   Standaard kleuren ral 9010, 7016 en 9001
-   Uniek blokkeersysteem door de blokkeerprofielen

Wilt u ook zo een inbraakwerend rolluik?

Heeft u een entree, deur of toegang die exta beveiligd moet worden? Een inbraakwerend rolluik is een goede oplossing. Door zijn smalle lamellen op kleur past dit rolluik vaak goed bij het exterieur en interieur. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons en uiteraard bent u van harte welkom om het rolluik te komen bekijken in onze showroom. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.