Intercom met uitgebreide keuze bewoners

Bij de GT serie van AIPHONE is er een ruim aanbod aan audio en video binnenposten waarbij de individuele bewoner een eigen keuze kan maken. Dus geen keuze stress voor het bestuur van de VvE!

Geplaatst door: IHK BV

Welke binnenpost bij u?

Hoe groter de VvE hoe meer mensen een mening hebben over het nieuwe video intercom systeem. De GT serie van AIPHONE heeft daarom een ruime keuzemogelijkheid aan audio en video binnenposten waarbij bewoners individueel een keuze kunnen maken. De verschillende binnenposten kunnen door elkaar worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld als bestuur de meest eenvoudige audio binnenpost met hoorn aanbieden waarbij de bewoners tegen een meerprijs een uitgebreide variant kunnen kiezen.

Opties

De meest eenvoudige binnenpost is een audio binnenpost met hoorn (GT-1D).  Een iets moderne audio binnenpost is de handsfree GT-1A. Wilt u als bewoner zien wie er voor de entree deur staat? Dan is er de GT-1M3 met 3,5" scherm en de luxere GT-1C7 met 7" scherm. Wilt u dat er een opname wordt gemaakt op het moment dat er wordt aangebeld of wilt een extra video buitenpost bij uw eigen voordeur? Dan is er de GT-2C met 3,5" scherm. Op alle video binnenposten kunt u overigens switchen tussen het camerabeeld van de buitenpost en die van een optionele overzichtcamera. Uiteraard hebben alle type binnenpost de mogelijkheid de deur te openen op afstand. 

Oproepen op uw smartphone?

We doen tegenwoordig alles met onze mobiele telefoon of tablet. Dat kan uiteraard ook met de GT serie van AIPHONE. Met de GT-1C7W heeft u een 7" video binnenpost met beeldgeheugen en de mogelijkheid deze te verbinden met uw eigen wifi thuis. Vervolgens koppelt u maximaal 8 mobiele telefoons of tablets eenvoudig aan uw binnenpost en kunt u de oproepen zowel binnen als buiten de woning beantwoorden. Via speciale app beantwoordt u eenvoudig oproepen en opent u de deur met uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u de laatste 10 oproepen terug kijken. De app werkt zowel via wifi als via 4G. 

Bedrijvengids Geplaatst door
IHK BV

IHK BV

Marconistraat 21, 2809 PH  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.