Intercom systeem luxe studio's Amsterdam

In het centrum van Amsterdam heeft IHK een video intercom systeem van AIPHONE geleverd. Bij dit project is een bestaand gebouw gerenoveerd tot diverse luxe studio's. Het gebouw heeft een ingang aan twee kanten en is dus van twee buitenposten voorzien.

Geplaatst door: IHK BV

Toegangscontrole

Qua type buitenpost is gekozen voor het nieuwste type, de GT-DMB-N met naamkeuze paneel en ingebouwde NFC reader. Deze reader kan worden gebruikt als toegangscontrole dmv mobiele telefoons met NFC of keytags. Via de speciale mobiele app kunnen keytags eenvoudig worden toegevoegd en verwijderd. Daarnaast kan deze app worden gebruikt om eenvoudig aanpassingen te maken in de programmering. 

Buitenposten in gewenste RAL kleur

Als wens van de klant hebben wij de buitenposten piano zwart gespoten zodat dit mooi aansloot op de stijl van het gebouw. Buitenposten kunnen in iedere RAL kleur worden gespoten met daarbij de keuze van mat, zijdeglans en hoogglans. Heeft u als VvE ook intesse? Neem dan contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
IHK BV

IHK BV

Marconistraat 21, 2809 PH  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.